Alcaidesa Golf består af to baner. Heathland og Links, hvor den sidste udmærker sig ved at være det tætteteste man kommer på en links bane i Andalusien. Banen blev åbnet i 1992 og er smukt anlagt langs ved Solkystens standkant syd for Sotogrande. Flere af de 18 huller ligger helt ud til kystlinjen, hvorfra den imponerende Peñon de Gibraltar danner baggundstæppe. Eftersom der er talte om en linksbane, så kan vinden komme i spil, hvilket kan gøre en runde på Alcaidesa rigtigt hård. Så til trods for de forholdsvis brede fairways, så skal man helst holde tungen lige i munden, for alt væk fra fairway bliver straffet.

På trods af at Alcaidesa Golf Links er forholdvis kort og spilles fra gul tee til 5.582 meter, så kan man godt få brug for de lange jern på flere af hullerne. Det gælder bl.a. allerede på hul 3. Et 398 meter par 4 hul, som er rated som banens sværeste og som kan godt give sved på panden hos de fleste.

Alt i alt er Alcaidesa Links en rigtig god udfordring for de fleste spillere og den fantastiske udsigt mod Gibraltar vil helt sikkert brænde sig fast på nethinden og give mod på at spille Alcaidesa igen.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Hotel
* Green Fee ordning
* Online booking
* Undervisning
* Green Fee 18 Huller € 75 (Højsæson: februar, marts, april ,maj, september, october, november)
* Green Fee 18 Huller + buggy € 60 (Lavsæson: januar, juni, juli, august, december)
* Green Fee 9 Huller € 51
* Buggy € 35
* Leje af golfsæt € 38
* Driving Range 50 bolde € 3
		
Alcaidesa Golf
Avda. Pablo Cerezo, s/n, San Roque, Cadiz
11360 - Spanien

E-mail:	golf@alcaidesa.com
Telephone: +34 956 791 040
www.golfalceidesa.es