Alcaidesa Golf – To baner på kanten af Middelhavet

Alcaidesa Golf består af to baner – Heathland og Links. Førstnævnte kendetegner sig ved den uspolerede natur, som omkranser de 18 huller, mens Links udmærker sig ved at være det tætteteste man kommer på en links bane i Andalusien.

Alcaidesa Golf – Links

Alcaidesa Golf Links blev åbnet i 1992 og er smukt anlagt langs ved Solkystens standkant syd for Sotogrande. Flere af de 18 huller ligger helt ud til kystlinjen, hvorfra den imponerende Peñon de Gibraltar danner baggundstæppe. Her er tale om en meget kuperet bane, hvorfor en buggy er nødvendig. Derudover skal man være opmærksom på at vinden let kan gøre banen til en ret hård udfordring. Så til trods for de forholdsvis brede fairways, så skal man helst holde tungen lige i munden, for alt væk fra fairway bliver straffet.

Så til trods for at Alcaidesa Golf Links er forholdvis kort og spilles fra gul tee til 5.582 meter, så kan man godt få brug for de lange jern på flere af hullerne. Signaturhullet på Alcaidesa Golf Links er det imponerende hul 5, hvor man står med direkte udsigt til Middelhavet og Gibraltar.

Alt i alt er Alcaidesa Links en rigtig god udfordring for de fleste spillere og den fantastiske udsigt mod Gibraltar vil helt sikkert brænde sig fast på nethinden og give mod på at spille Alcaidesa igen.

Alcaidesa Golf – Heathland

Som supplering til Alcaidesa Links finder man Alceidesa Heathland. Banen åbnede i 2007 og er designet af Dave Thomas, som har lagt væk på at respektere den oprindelige flora, deraf navnet Heathland.

Med åbne fairways og et naturligt landskab hele vejen rundt er Heathland ganske velegnet til golfspilleren, som gerne vil have den gode oplevelse. De første 5 huller er ganske lige til, men så får man også en udfordring på hul 6. hvor der venter 513 meter 8 bunkers.

Der venter flere udfordringer længere fremme og det vil være en god ide at have samlet rigeligt med stableford point ind, inden man tager hul på de sidste fem huller, der blandt andet byder på et 163 meter langt par 3 hul, hvor bolden skal over en stor sø for at lande på en forholdsvis lille green.

Kontaktoplysninger

 

Alcaidesa Golf Resort

Avda. Pablo Cerezo, s/n 11360. San Roque. Cádiz. Spain.

Tel. +34 956 791 040

mail: comercial@alcaidesa.com

web: www.alcaidesagolf.com