Alicante Golf – Ballesteros aftryk i Alicante

Kun fem km fra Alicante centrum finder man Alicante Golf. En 18 hullers parkbane designet af Severiano Ballesteros med seks par 5, seks par 4 og seks par 3, som giver en fordeling, hvor man aldrig spiller det samme par to gange i træk.

Seves aftryk på banen kan blandt andet ses på de fem store søer,  som kommer i spil på 12 af de 18 huller. Det kræver selvfølgelig en del modige beslutninger rundt på banen, men også en god course management for ikke at falde for fristelserne. . Foruden de mange vandhazarder er Alicante Golf berømmet for sin fine stand og sine hurtige greens.

I 2008 færdiggjorde man således et 5 års projekt, som betød en udskiftning af alle 18 greens. Det har gjort Alicante Golf om end endnu bedre og alle greens står i dag i en fantastisk stand og er kendt for sit udfordrende layout.

Alicante Golf har generelt brede fairways, men som sagt er både greens og de mange vandhazarder en udfordring. Det mærker man især på de 16, 17 og 18 hvor man nødvendigvis ikke skal regne med mange point. Det gælder navnlig på det afsluttende hul 18, hvor der længden på drivet bestemmer hvor modig man tør/bør være i sit indspil, da der venter bunker til højre og vand til venstre. En rigtig god og flot afslutning på en kompliceret bane.

Bor du i Alicante og vil spille andre baner, så er Bonalba Golf et fint bud. Det ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Alicante og er en mere kuperet bane, så det vil være en god idé at tage en buggy i brug på Bonalba.

 

Kontaktoplysninger

 

Alicante Golf

Av. Locutor Vicente Hipólito, 37, 03540 Alicante, Spanien

Tel. +34 965 15 20 43

mail: clubgolf@alicantegolf.com

web: www.alicantegolf.com