Anoreta Golf – Når du skal spille golf øst for Malaga

Anoreta Golf (eller som den skrives på spansk Añoreta Golf) er en af de få golfbaner øst for Málaga, nærmere bestemt ved Rincón de la Victoria. Banen blev anlagt i 1990 og er designet af den tidligere European Tours-spiller José María Cañizares, som har stået bag flere af banerne på Solkysten.

De 18 huller på Anoreta Golf spilles til 5.833 meter fra gule klodser og 4.991 meter fra rød og banedesignet er passet godt ind i de varierede parklandskab med masser af træer og søer. Desuden ligger Anoreta Golf så tæt på Middelhavet at man fra flere af hullerne har udsigt over de azurblå bølger.

Apropos vand, så er der rigeligt af det på Anoreta Golf.  På 11 ud af 18 huller er der vandhazarder og specielt hul 17 (168 meter par 3) er et imponerende syn. Foruden vandet, så kendetegner banen sig ved sine forholdsvis brede fairways og store greens.  På for-ni er det værd at fremhæve hullerne 3 og 7, sidstnævnte er 323 meter par 4 ned ad bakke med en sø midt på fairway, som kan komme i spil fra teeboksen.

På bag-ni er det specielt hul 16 som kræver både præcision og længde. 500 meter par 5 hul med smal fairway og to store søer langs venstre. Green er desuden beskyttet af hele 4 bunkers, så det kræver sit at få en god score med fra hul 16.

I vores mening er Anoreta Golf en lille golfperle med autentisk andalusisk stemning, som straks opleves når man træder ind i det smukke klubhus og den er sammen med Baviera Golf en af de få golfbaner øst for Malaga

Kontaktoplysninger

 

Anoreta Golf

Av. del Golf, s/n, 29730 Rincón de la Victoria, Málaga

Tel. +34 952 40 40 00

mail: info@anoretagolf.es

web: https://anoretagolf.es