Añoreta Golf

Añoreta Golf

Añoreta Golf er en af de få golfbaner øst for Málaga, nærmere bestemt ved Rincón de la Victoria. Banen blev anlagt i 1990 og er designet af den tidligere European Tours-spiller José María Cañizares, som har stået bag flere af banerne på Solkysten.

De 18 huller på Añoreta Golf spilles til 5.833 meter fra gule klodser og 4.991 meter fra rød og banedesignet er passet godt ind i de varierede parklandskab med masser af træer og søer. Desuden ligger Añoreta Golf så tæt på Middelhavet at man fra flere af hullerne har udsigt over de azurblå bølger.

Añoreta Golf

Añoreta Golf

Apropos vand, så er der rigeligt af det på Añoreta Golf.  På 11 ud af 18 huller er der vandhazarder og specielt hul 17 (168 meter par 3) er et imponerende syn. Foruden vandet, så kendetegner banen sig ved sine forholdsvis brede fairways og store greens.  På for-ni er det værd at fremhæve hullerne 3 og 7, sidstnævnte er 323 meter par 4 ned ad bakke med en sø midt på fairway, som kan komme i spil fra teeboksen.

Añoreta Golf

Añoreta Golf

På bag-ni er det specielt hul 16 som kræver både præcision og længde. 500 meter par 5 hul med smal fairway og to store søer langs venstre. Green er desuden beskyttet af hele 4 bunkers, så det kræver sit at få en god score med fra hul 16.

Añoreta Golf

Añoreta Golf

I vores mening er Añoreta Golf en lille golfperle med autentisk andalusisk stemning, som straks opleves når man træder ind i det smukke klubhus.

Añoreta Golf

Añoreta Golf

* Green Fee 18 Huller € 63 (Højsæson: februar, marts, april, oktober og november)
* Green Fee 18 Huller € 58 (Lavsæson: resten af året)
* 2 x green fee + buggy € 84-99
* Buggy € 34
* Trolley € 5
* Leje af golfsæt € 34
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Green Fee ordning
* Undervisning
Añoreta Golf
Avda. del Golf s/n Rinón de la Victoria
29730Málaga

E-mail: info@anoretagolf.es
Telefon: +34 952 40 40 00
www.anoretagolf.es