Arcos Gardens Golf

Arcos Gardens Golf Club byder på en forholdsvis ny bane fra 2006 og den har allerede gjort stort indtryk. Arcos benyttes både af det svenske og engelske landshold til træningslejr og er ligeledes blevet benyttet ved kvalifikationsturneringen til Europatouren. Men det er ikke kun pro´erne der er tænkt på. Hvert tee sted giver fem forskellige muligheder (Guld, hvid, gul, rød og blå) De 18 huller ligger naturskønt placeret i et forholdsvis kuperet terræn og med masser af udfordringer i form af både vand, strategiske anlagte bunkers og ikke mindst nogle drilske og hurtige greens.

For-ni starter ganske blidt med to korte Par 4 huller og et kort Par 3 hul på 126 meter. Det giver lidt luft til at vende sig til de hurtige greens, som man hurtigt skal have styr på hvis man skal have et godt resultat med fra Arcos. Fjerde hul er et langt Par 5 hul, som spilles op ad en skrånende fairway, men der er mulighed for at indhente lidt af det tabte på hul 5, mens et vanskeligt Par 3 hul åbner døren til 4 smukke og vanskelige huller, hvor især det afsluttende hul 9 er fremragende. Man spiller op mod klubhuset og byder på masser af vand og to dybe bunkers ved greenen.

På bag-ni åbner banen sig for alvor op og gør for alvor brug af det smukke område omkring Arcos de la Frontera. Forholdsvis åbne fairways krydret med de hurtige greens gør bag-ni giver de langt slående spillere en fordel, men man skal ikke lægge sin course management helt på hylden. Både 11, 12 og 13 kræver både kræfter og fantasi, mens hul 14 med sine 281 meter er en god birdie mulighed, hvis man får sendt sit drive godt af sted. Det 492 meter lange hul 16 giver et fantastisk view ud over området, men få hurtigt fokus tilbage på golfen, for der venter tre svære huller, hvor især det afsluttende hul 18 kræver et præcist og langt andet slag for at undgå vandet til venstre.

Arcos Gardens er en fantastisk bane, med udfordringer for både den strategiske og den langtslående. De hurtige greens er svære at læse, så hvis putteren er varm er det en kæmpe fordel. Arcos Gardens har en online baneguide, som være en gode ide at tjekke ud inden turen går til Spanien

Et lille tip fra vedrørende greens – de har en tendens til at hælde mod Arcos de Frontera.

Spanskgolf spillede Arcos Gardens i maj 2011

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

 

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Lejligheder
* Green Fee ordning
* Online booking
* Undervisning
* Green Fee 18 Huller € 96 (Højsæson: februar, marts, april)
* Green Fee 18 Huller € 25-37 (Lavsæson: maj, juni, juli, august, september, december)
* Green Fee 9 Huller € 51
* Buggy € 38
* Leje af golfsæt(Callaway) € 26
* Driving Range 55 bolde € 3,5
* Clinic € 50
Arcos Gardens Golf
Carretera de Algar, Km 3, Arcos de la Frontera, Cadiz
11630 - Spanien

E-mail:	golf@arcosgardens.com
Telefon: +34 956 701 694
www.arcosgardens.com