Baviera Golf – golf øst for Malaga

Baviera Golf finder man mellem Velez Malaga og Torrox og banen er en af de få golfmuligheder øst for Malaga. De 18 huller er en fin test for middel golfspillere og byder både udfordrende par 3 huller, korte par 4 huller og lange par 5 huller. De fleste steder er der god plads på fairway og selv om det lægger op til at hive driveren frem fra teestedet, er det ikke altid det optimale valg. Layout og længde gør at banen skal spilles ligeså meget med hovedet, som med køllerne.

De 18 huller på Baviera Golf kan deles op i to. De første ni huller er forholdsvis flade og de største ujævnheder er faktisk at finde på greens. Bag-ni bliver en smule mere kuperet og lidt mere teknisk krævende. Dog betyder længden og den megen plads på fairway på Baviera Golf, at selv en middelmådig dag på golfbanen kan udløse et fornuftigt scorekort. Banens længde gør også at det de fleste steder er muligt at sætte sig selv op til en birdie-mulighed.

Alt i alt så er Baviera Golf en fin bane til middel- højhandicapperen, som gerne vil spille en god bane med gode afvekslende huller i dejlige omgivelser. Motorvejen kan ses fra et par af hullerne, men bliver aldrig en gene for spillet eller oplevelsen. Den bedre golfspiller vil dog nok finde de 5.330 meter fra gul tee for korte, og selv om den bliver ca. 300 meter længere fra hvid gør det ikke den store forskel. En anden mulighed for golf øst for Malaga er Añoreta Golf, den ligger små 20 min kørsel fra Baviera mod Malaga.

Kontaktoplysninger

 

Baviera Golf

Urbanización Baviera Golf, 29751 Caleta de Vélez, Málaga, Spanien

Tel. +34 952 55 50 15

mail: info@bavieragolf.com

web: https://bavieragolf.com