Bonmont Golf

Bonmont Golf Club er en førsteklasses golfbane med udsigt til Middelhavet anlagt 20 km syd for Tarragona i Catalonien. Bonmont blev grundlagt i 1990 med design af  Robert Trent Jones Jr. som til fulde har draget nytte af de smukke naturlige omgivelser for foden af Mont Roig bjergene. De 18 huller måler 6.080 meter fra gul tee og spilles til Par 72 og Trent Jones har fået  indarbejdet mange af de naturlige kløfter, som tidligere har ført vandet ned fra bjergene, men i dag danner naturlige forhindringer i banens layout. Banen er derudover ret kuperet og der bliver spillet både op og ned ad bakke på mange af hullerne.

De først 9 huller på Bonmont starter med et forholdsvis enkelt Par 5 hul, hvor fairway skråner ned mod en green godt beskyttet af en stor sø i højre. Hul 2 er også enkelt og kun den naturlige kløft som går langs fairway i venstre side og til sidst afskærer green fra fairway kan give problemer. Hul 3 er et 367 meter langt Par 4 hul, hvor vinden kan give problemer i et langt andet slag. Det fjerde hul er et enkelt Par 4 hul, hvor andet slaget er op imod en forhøjet green, mens hul 5 er et kort Par 3 som spilles ned af bakke. Hul 6 og 7 byder ikke på problemer, mens hul 8 er et spektakulær Par 3 hul, hvor det meste af green er beskyttet af en stor sø. Som afslutning på for-ni venter et langt Par 4 hul på 387 meter som doglegger højre.

Bag-ni starter med tre Par 4 huller, hvor der skal tænkes golf. Det sidste af dem spilles til 405 meter og svagt op ad bakke og er banens sværeste hul. Herefter venter endnu et smukt Par 3 hul, hvor teestedet er placeret højt over green. Fjortende er et Par 5 hul, som spilles svagt op ad bakke, men er en god mulighed for at notere en god score. Hul 15 er et kort, men teknisk svært Par 4 hul som igen spilles op ad bakke og andet slaget mod green er blindt. Hul 16 er et enkelt Par 3, mens hul 17 er Bonmonts signaturhul. Et 453 meter langt Par 5 hul, som byder på flere kløfter undervejs. For at afslutte de 18 huller på Bonmont, står man med en fantastisk udsigt ud over fairway og Middelhavet. Et forholdsvis svært afslutningshul.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Bar
* Restaurant
* Pro Shop
* Online booking
* Pitch and Put bane
* Undervisning
Club de Golf Bonmont
Urb. Bonmont Terres Noves, Parc. 84
43300 Mont-roig del Camp
Tarragona - Spanien

E-mail: bonmont@medgroup.es
Telefon: + 34 977 818 140
www.bonmont.es