Buenavista Golf – Golf på kanten af Tenerife

Man finder næppe flottere omgivelser til at placere en golfbane. Buenavista Golf er placeret på Tenerifes østligste punkt mellem de barske klipper formet af Atlanterhavets kraft og den smukke Teno Rural Park.  Banen er designet af Severiano Ballesteros og han har fået det optimale ud af denne unikke placering på kanten af Atlanterhavet.

De 18 huller spilles til par 72 og en fornuftig hul-fordeling med fem par 5 huller, seks par 4 huller og  seks par 3 huller. Det giver en god variation i hulforløbet og en ekstra dimension til den golfoplevelse Buenavista Golf vitterligt er. Længdemæssigt er banen også fint med med sine 5.747 fra gul tee og du vil flere gange opleve at greens er hævede i forhold til fairways. Derfor vil vi også klart anbefale at tage en buggy til runden – og booke den i forvejen.

De første ni huller er især par 4 hullerne udfordrende, mens de sidste fire huller på bag-ni er rigtigt fine og krævende. Den store sø mellem hul 9 og 18 og overfor klubhuset, gør afslutningen både smuk og kompliceret.

Som det kan ses af billederne, så er der en rigtig god grund til at det kaldes Buenavista (den gode udsigt) Golf. Gør dig selv en tjeneste og stop op et par gange og nyd den fine udsigt. Det er svært at finde en golfbane, hvor naturen kommer så tæt på, som den gør på Buenavista. Alt i alt er Buenavista Golf en super golfbane i helt unikke omgivelser og følelsen af at kæmpe mod banen, sig selv og det brusende Atlanterhav fås ikke mere autentisk.

Man kan med fordel indlogere sig på det lækre 5-stjernet Meliá Hacienda del Conde. Et rigtigt fint hotel, smagfuldt indrettet i kolonistil og placeret tæt ved golfbanen. Men vigtigst af alt. Er du på Tenerife, så skal du sætte tid og penge af til at spille Buenavista Golf. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Kontaktoplysninger

 

Buenavista Golf

Calle Vista La Monja, s/n, 38480 Buenavista del Nte., Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Tel. +34 922 12 90 34

mail: reservas@buenavistagolf.es

web: www.buenavistagolf.es