Buenavista Golf

Selv fra putting green er der en fantastisk udsigt

Man finder næppe flottere omgivelser til at placere en golfbane. Buenavista Golf er placeret på Tenerifes østligste punkt mellem de barske klipper formet af Atlanterhavets kraft og den smukke Teno Rural Park.  Banen er designet af Severiano Ballesteros og han har fået det optimale ud af denne unikke placering på kanten af Atlanterhavet. De 18 huller spilles til par 72 og med seks par 5 huller, seks par 4 huller og  seks par 3 huller er der masser af variation rundt på de 5.747 meter, som er at boltre sig på fra gul tee.

Man kommer rigtigt tæt på Atlanterhavet når man spiller Buenavista Golf

Buenavista Golf

De første ni huller er især par 4 hullerne udfordrende, mens hul 15 og 17 på bag-ni er både fascinerende og krævende. Den store sø mellem hul 9 og 18 og overfor klubhuset, gør afslutningen både smuk og kompliceret. Alt i alt er Buenavista Golf en super golfbane i helt unikke omgivelser og følelsen af at kæmpe mod banen, sig selv og det brusende Atlanterhav fås ikke mere autentisk.

Buenavista Golf

På Buenavista Golf kommer man helt ud til vandkanten

Som det kan ses af billederne, så er der en rigtig god grund til at det kaldes Buenavista (den gode udsigt) Golf. Gør dig selv en tjeneste og stop op et par gange og nyd den fine udsigt. Det er svært at finde en golfbane, hvor naturen kommer så tæt på, som den gør på Buenavista.

Buenavista Golf

Buenavista Golf

Man kan med fordel indlogere sig på det lækre 5-stjernet Hotel Vincci Selección Buenavista Golf & Spa. Et rigtigt fint hotel, smagfuldt indrettet i kolonistil og placeret lige ved hul 3.

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Bar
* Online booking
		
* Green Fee 18 Huller € 65-94
* Buggy € 37
* Trolley € 6
* Leje af golfsæt € 25-35
* Driving Range polet € 1
		
Buenavista Golf
C/ Vista La Monja, s/n
38480, Buenavista del Norte
Spanien
E-mail: reservas@buenavistagolf.es
Telefon: +34 922 129 034
www.buenavistagolf.es/