Capdepera Golf – Golf på Mallorcas østkyst

Med sin placering i bjergområdet i den sydlige del af Alcudia bugten er Capdepera Golf nok en af de smukkest beliggende golfbaner på Mallorca. De smukke omgivelser, har den amerikanske banedesigner Dan Maples på bedste vis, fået indarbejdet i de 18 huller, hvor de gamle stengærder og udsigtstårnet er med til at give Capedera en helt speciel stemning. Banen er med sine 5.589 meter fra gul tee og 4.726 meter fra rød tee ikke er en af de længste golfbaner, men hvad banen ikke har i længde, har den til gengæld i spillemæssige udfordringer.

De første ni huller er generelt flade og byder på et par lange huller. Derfor har man efter tre huller allerede slået sig igennem to par 5 huller og et 173 meter par 3 hul. Fra hul 4 begynder vandet så småt at komme i spil og på hullerne 6, 7, 8 og 9 er der alle vandhazarder der skal undgåes. I alt er der anlagt hele seks kunstige søer på Capdepera, som er med til at gøre banen til en rigtig tænkebane.

Kuperet terræn på Capdeperas bag-ni

Bag-ni er rigtigt interessant. Efter de tre første huller, som igen byder på et 500+ meter par 5 hul, bevæger banen sig op i Arta bjergene, hvor de sidste seks huller er anlagt. Her må man især fremhæve hul 15. Det 147 meter lange par 3 hul er tidligere blevet kåret til Mallorcas smukkeste golfhul og når man står der med udsigt ud over dalen og Middelhavet i baggrunden begynder man at forstå hvorfor. Det afsluttende hul par 5 hul på 18ende  er også værd at fremhæve. De 428 meter med en faretruende vandhazard langs fairway i højre side kræver masser af koncentration for at få en god afslutning, men hvis det glipper så kan det opvejes med en Menú del día på klubrestauranten Roca Viva. En oplevelse man absolut ikke må snyde sig selv for.

Tip til Golf på Mallorcas østkyst

Befinder man sig allerede på Mallorcas østkyst, så kan man med fordel spille Alcanada Golf og Son Servera Golf.

 

 

 

Kontaktoplysninger

Capdepera Golf

Carretera Artà – Capdepera Km 3.5, 07570 Artà, Balearic Islands, Spanien

Tel. +34 971 81 85 00

mail: info@golfcapdepera.com

web: www.golfcapdepera.com