Costa Dorada Golf – Fornøjelig golfbane på Guldkysten

Costa Dorada Golf er beliggende ca. 10 minutters kørsel fra regionhovedstaden Tarragona og er den ældste klub i området.  Banen åbnede i 1983 og er med design af spanske Pepe Gancedo, som har en del spanske baner på CV’et.  Gancedo har formået at bevare meget af den smukke natur i området og gøre det til naturlige forhindringer, hvilket bedst fremgår af de mange træer på banen.

Banen er en klassisk spansk parkbane med forholdsvis bredde fairways og med en ganske fin længde på 5.978 meter fra gul tee og 5.136 meter fra rød. Hulforløbet er også godt blandet og det giver både et godt flow i spillet og det bliver aldrig kedeligt at spille på banen. Det visuelle er også i top med en placering trukket lidt tilbage fra kystlinien og udsigt til bjergene gør Costa Dorada Golf til en fin oplevelse.

På Costa Dorada Golf venter der en dejlig oplevelse for alle niveauer med udfordringer som er fair og som med koncentration og tankevirksomhed kan give en flot score på kortet. Når runden er overstået, så snyd ikke dig selv for at spise en frokost i klubhusets restaurant. Her serveres glimrende mad.

 

 

Kontaktoplysninger

 

Costa Dorada Golf

Ctra. de El Catllar, Km., 2,7 – 43007 – El El Catllar
Tarragona – Costa Dorada

Tel. +34 977 65 33 61

mail: club@golfcostadoradatarragona.com

web: www.golfcostadoradatarragona.com