El Bosque Golf - hul 14

Smukt gemt i et gammelt skovområde har man anlagt El Bosque Golf. En åben og særdeles velplejet parkbane vest for Valencia, som byder på ondulerede fairways og hurtige greens. Banen åbnede i 1975 og designet af Robert Trent Jones Senior holder stadig. For at gøre golfoplevelsen fuldkommen, så er El Bosque anlagt i stor respekt for den naturlige skønhed, som giver en følelse af et super golfanlæg.

De 18 huller som spilles til Par 72 og der er masser af hazarder i form af både vand og ikke mindre en 96 bunkers. Derudover er El Bosque også teknisk krævende både med de ondulerede fairways og ikke mindst er der masser af træer, som kan gøre besværliggøre indspil til green, hvis ikke man har fået placeret sig midt på fairway.

På for-ni er det i især tre huller som skiller sig ud både for deres skønhed og sværhedsgrad og specielt det 150 meter lange Par 3, som man møder på 8 hul. Teestedet er svagt hævet i forhold til green, som så til gengæld er beskyttet af en stor sø foran og tre bunkers bag til, så det krævere om noget præcision.  Det efterfølgende 9. hul er omend endnu mere udfordrende og de fire slag man har til rådighed skal sidde i skabet, hvis ikke man skal slutte fornemt af.

På Bag-ni kommer den første store udfordring på 13. hul, hvis du ikke er god ven med driveren. Det kræver et langt og præcist drive, for ikke at bringe vandet i spil på andet slaget. Det siges at hul 13 er lavhandicapperens bedste ven og højhandicapperens værste fjende. Hul 16 er ligeledes værd at fremhæve. For selv om de 355 meter lange Par 4 hul er forholdsvis lige, så er her ikke meget plads og udsigten fra tee-stedet kan tage pusten fra enhver.

Alt i alt vil er der lagt mere vægt på teknik end på længde, RTJs grundlagde El Bosque Golf og derfor er køllevalg ofte vigtigere end selve længden, for at opnå et godt resultat på El Bosque, der med sine 5.913 meter fra gul tee ikke er blandt de længste i området. Hvis du har planer om at spille El Bosque Golf så kan de anbefales at tage et kig på deres meget grundige baneguide her.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Green Fee 18 Huller € 85
* Green Fee 9 Huller € 45
* Buggy € 35
* Trolley € 3
* Clinic € 30 (30min)
* Leje af golfsæt € 24
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Online booking
* Undervisning
Club de Golf El Bosque
Ctra. Godelleta km. 4,1, Chiva, Valencia
46370 - Spanien

E-mail: golf.office@elbosquegolf.com
Telefon: +34 961 808 009
www.elbosquegolf.com