El Valle Golf – Nicklaus måske bedste bane i Murcia

El Valle Golf er en af de seks Nicklaus-baner, som udgør Nicklaus Golf Trail i Murcia regionen, og banen er absolut et besøg værd. Med sin beliggenhed i den nordlige del af Murcia-regionen og dermed tæt på Alicante, så kan et besøg på El Valle Golf med fordel kombineres med et besøg på flere af de andre Nicklaus-baner eller baner i Alicante.

De 18 huller spilles til Par 71 og er med sine 5.634 meter fra gul tee ikke en af de længste golfbaner. Men hvad der mangler i længden opvejes i høj grad af et super layout, som udfordrer den tænkende golfspiller. El Valle ligger ca 50 km fra feriebyen Torrevieja og er anlagt i en ørken-agtig dal, hvilket givet banen den berømte Arizona feeling.

Netop det at banen er anlagt i en dal betyder at pladsen er trang og flere af  hullerne spilles langs hinanden, men det til trods, så har man formået at få anlægget til at fremstå som meget åbent, hvilket ørkenstemningen hjælper med til. I banedesignet har man taget højde for den manglende længde og lagt vægt på at skabe forhindringer, hvilket især mærkes på  vandhazarderne på hullerne 13, 14, 17 og 18, samt en masse bunkers og waste-områder.

Som nævnt så er El Valle Golf med i Nickalus Golf Trail i Murcia og en tyve minutters kørsel fra El Valle finder man Saurines Golf, som absolut også er et besøg værd. Faktisk har GNK Golf, som står bag de seks baner et bonus kort, hvor du sparer penge, jo flere baner du spiller og i sidste ende vil din 6 green fee være gratis. Så det er værd at holde sig for øje.

 

Kontaktoplysninger

 

El Valle Golf

Autovía Murcia-San Javier, Km 4, 30155 Baños y Mendigos, Murcia, Spanien

Tel. +34 968 03 30 02

web: www.elvallegolfresort.com