En lille times køretur fra Girona i det nordlige Catalonien stik øst mod Middelhavet finder man en af områdets bedste golfanlæg, Empordà Golf. Empordà Golf består af to 18 hullers baner (Forrest Course og Links Course) og begge baner designet af amerikanske Von Hagge med mere end 250 baner på samvittigheden, heriblandt Le Golf National i Paris.

At Empordá Golf er et topklasseanlæg vidner både stand og kvaliteten af banerne om. På begge baner er der hele 6 forskellige teesteder at vælge fra og anlægget er hvert år at finde øverst i ranglisterne hos diverse golfblade og har været venue for kvalifikation til Europatouren.

Smuk natur og kvalitet på Empordá Golf

Empordá Links

Empordà Links må regnes for at være den mest udfordrende bane af de to med masser af vandhazarder (13 ud af 18 huller) og i flere tilfælde er vandet i spil, ved indspil til greenen. Et andet kendetegn ved Empordà Links er roughen, som minder om noget af det man finder på links-banerne i Skotland eller Irland.

Udsigt udover Empordà Links

En anden ting som gør et besøg på Empordá Links pengene værd, er den smukke natur som omgiver banen. Links fremstår som mere åben end Forrest og der er fint udsyn til de smukke Catalanske bjerge, samt et rigt naturliv på og omkring banen.

Empordá Links med Double Tree hotellet i baggrunden

Empordá Forrest

Empordá Forrest er som bane lidt mere medgørlig. De 18 huller er smukt anlagt i en et gammelt nåleskovs-område, som på dage med lidt blæst giver lidt ly. Derudover er der generelt lidt bedt plads på Forrest med bredere fairways, færre vandhazarder og banen står som et glimrende supplement til Empordá Links og skaber en helstøbt golfoplevelse på Empordá Golf.

Træerne kan komme i spil på Empordá Forrest

 

Vand er også i spil på Forrest Banen

Ønsker man at bo ved Empordá Golf,  så er Double Tree by Hilton Hotel & Spa Emporda et glimrende valg. Hotellet ligger ved banen og danner perfekte rammer både for et golfophold og hvis man ønsker at besøge de nærliggende Dalí-museer, Girona eller strandene ved Costa Brava kun 15 minutter væk.

* Pro Shop
* Driving Range
* Leje af køller, buggy, el-trolley, trolley
* Putting green
* Hotel ved banen
		
* Green Fee 18 Huller ca. € 85
		
Empordà Golf Resort
Ctra. de Palafrugell a Torroella de Montgrí (C-31, km 345)
17257 Gualta (Girona) 
Spanien
E-mail: info@empordagolf.com
Telefon:  +34 972 760 450	·
www.empordagolf.com
GPS > Latitude 42.013846 · Length 3.138142