Empordà Golf – To Van Hagge baner i Catalonien

En lille times køretur fra Girona i det nordlige Catalonien stik øst mod Middelhavet finder man et af områdets bedste golfanlæg. Empordà Golf består af to 18 hullers baner (Forrest Course og Links Course) og begge baner designet af amerikanske Von Hagge med mere end 250 baner på samvittigheden, heriblandt Le Golf National i Paris.

At Empordà Golf er et topklasseanlæg vidner både stand og kvaliteten af banerne om. På begge baner er der hele 6 forskellige teesteder at vælge fra og anlægget er hvert år at finde øverst i ranglisterne hos diverse golfblade og har været venue for kvalifikation til Europatouren.

Empordà Links

Empordà Links må regnes for at være den mest udfordrende bane af de to med masser af vandhazarder (13 ud af 18 huller) og i flere tilfælde er vandet i spil, ved indspil til greenen. Slår man ud i roughen, så ledes tankerne hurtigt hen mod Skotland eller Irland, så navnet lever op til forventningerne.

En anden ting som gør et besøg på Empordà Links pengene værd, er den smukke natur som omgiver banen. Links fremstår som mere åben end Forrest og der er fint udsyn til de smukke Catalanske bjerge, samt et rigt naturliv på og omkring banen.

Empordà Forrest

Empordà Forrest er som bane lidt mere medgørlig. De 18 huller er smukt anlagt i en et gammelt nåleskovs-område, som på dage med lidt blæst giver lidt ly. Derudover er der generelt lidt bedt plads på Forrest med bredere fairways, færre vandhazarder og banen står som et glimrende supplement til Empordá Links og skaber en helstøbt golfoplevelse på Empordá Golf.

Ønsker man at bo ved Empordà Golf,  så er Double Tree by Hilton Hotel & Spa Emporda et glimrende valg. Hotellet ligger ved banen og danner perfekte rammer både for et golfophold og hvis man ønsker at besøge de nærliggende Dalí-museer, Girona eller strandene ved Costa Brava kun 15 minutter væk.

 

 

Kontaktoplysninger

 

Empordá Golf

Ctra. Palafrugell, 17257 Torroella de Montgrí, Girona, Spanien

Tel. +34 972 76 04 50

mail: info@empordagolf.com

web: www.empordagolf.com