Golf Peralada -Golf og vin i det nordlige Catalonien

Golf Peralada ligger smukt placeret for foden af Pyrenæerne i den nordlige del af Costa Brava og byder på en dejlig golfbane i et naturlandskab som slår de fleste omkuld.

Banen, som siden sin åbning i 1993 flere gange er blevet kåret til den bedste golfbane på Costa Brava, ligger ved det 5-stjernede Hotel Golf Peralada, der som det eneste hotel i Spanien tilbyder et Vin & Spa center, hvor behandlingerne tager udgangspunkt i de mineraler og vitaminer der findes i druerne og som udvindes i vindyrkningen.

Banen spilles fra gule klodser til 5.671 meter, mens den fra røde klodser er ca. 1.000 meter korterer (4.724m). Banen snor sig gennem de grønne områder, som Pyrenæer-klimaet sørger for. Den er ikke særligt kuperet og kan derfor sagtens nydes på til fods. Af udfordringer kan nævnes fem søer, samt en masse bunkers. Alt i alt en golfbane, som helt sikkert er en køretur værd.

På Golf Peraladas hjemmeside finder man en meget udførlig baneguide til de 18 huller med virtuel gennemgang af alle hullerne, samt billeder fra hvert tee sted og det kan sagtens anbefales at tage et kig på den inden man tørner ud på fairwayen. Vi ligger et link her

Skulle man få lyst til at spille én af de andre baner nær Golf Peralada, så ligger både Emporda Golf og PGA Catalunya indenfor overskuelig køreafstand. Ligesom det ville være naturligt at kombinere turen med et besøg til et af Dalí-museerne i enten Roses eller Figueres.

Kontaktoplysninger

Golf Peralada

C/Rocabertí s/n, 17491 Peralada (Girona)

Tel.: +34 972 538 286


mail: casa.club@golfperalada.com

web: www.golfperalada.com