Golf Plajta de Pals

Golf Platja de Pals

De som fortrækker en traditionel flad golfbane med masser af fairway-bunkers, vil elske Costa Bravas ældste golfbane Golf Platja de Pals. Bag banedesignet står det anerkendte Hawtree ltd. som anlagde de første 9 huller i 1966 og afsluttede banen med de sidste 9 huller i 1970 og det er tydeligt, at man har hentet meget inspiration fra de traditionelle engelske golfbaner.

De 18 huller (par 73) spilles med sine 5.970 meter fra gul tee forholdsvis langt, hvilket specielt kommer til udtryk på bag-ni med tre par 5 huller omkring 500 meter. Starten på de første ni huller kan måske føles en smule ensformig med fire par 4 huler, hvor af de tre første er ret korte og spilles lige ud. De resterende huller på for-ni er dog ganske underholdende og især det afsluttende hul 9 er en fin udfordring. Et par 3 hul på 140 meter, hvor en sø dækker af for de første ca. 100 meter og hele fire bunkers dækker foran green.

På bag-ni åbner banen sig mere op og der kommer lidt flere udfordringer i form af doglegs, flere bunkers og mere længde, helt præcist 3.154 meter. Der er lidt bedre variation mellem hullerne på bag-ni og selv om banen er flad som en pandekage, vil den ikke føles som ensformig.

Tryk på kortet og se udførlig baneguide

Generelt er Golf Platja de Pals en rigtig fin bane og er kendt for at være særdeles velplejet. Det flade landskab kan måske opfattes som en smule kedeligt, men til gengæld er de mange strategiske placerede bunkers og især de mange træer langs fairway gør at banen kræver en god course management og efterlader ikke meget plads til skæve jernslag. Der er næsten ingen vandhazarder på banen, med til gengæld er de strategisk placerede bunkers på fairway og omkring greenen med til at gøre banen til en ganske fin udfordring.

Hdc: Mænd 36 / Kvinder 36

Længde: 5.970/5.158 meter

Par: 73

 
* Green Fee 18 Huller € 83 (juli, august, helligdage og weekends)
* Green Fee 18 Huller € 61-69 (resten af året)
* Green Fee 9 Huller  € 47,5-61
* buggy € 45
* Trolley € 4
* Leje af golfsæt € 32
* Token 20 bolde € 1
		
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Green Fee ordning
* Online booking
Golf Platja de Pals
Camí del Golf, 64
17256 PALS - Girona 

E-mail: info@golfplatjadepals.com
Telefon: +34 972 667 739
www.golfplatjadepals.com

Derfindes et par muligheder for at spare lidt penge på green fee på Golf Platja de Pals:

Spil igen i morgen-rabat: 50% på green fee
Spil hele dagen for 90 €
Spil søndag eftermiddag efter 13:00: 50 € (afhængig af årstiden)

Send en mail for at høre mere