Islantilla Golf Resort - hul 8

Siden det amerikanske golf blad Golf Digest i 2000 vurderede Islantilla Golf Resort til at være blandt de 100 bedste golfbaner i verden har interessen for Islantilla været enorm.  Islantilla Golf Resort åbnede i 1992 og tæller i dag 27 huller, samt de bedst tænkelige træningsfaciliteter med en stor driving range med 60 individuelle bokse og et træningsområde med 3 bunkers, 2 putting greens og et pitch og chipping område.

De tre sløjfer ligger smukt placeret med buske, fyrretræer og fra en del huller er der udsigt til Atlanterhavet, som kun gør turen rundt endnu mere inspirerende. Kvaliteten på hullerne er også i top og de forskellige sløjfer er delt op i forskellige farver med tanke på den enkelte golfspillers niveau. Det gør Islantilla Golf Resort ideelt til både nybegyndere som øvede. Den blå sløjfe er den sværeste og tilpasset lav-handicapperen, mens den gule sløjfe godt nok er udfordrende og kræver både længde og præcision, men ikke i samme grad som den blå. Til sidst er der den grønne sløjfe, der med sine 2.648 meter samtidigt er den korteste og passer rigtigt fint til høj-handicapperen.

Alt i alt er Islantilla Golf Resort en rigtig fin bane og især hvis fokus både er rettet mod at få trænet og spillet en masse golf. Det er helt sikkert også derfor at flere danske golfrejsebureauer arrangerer rejser til Islantilla Golf Resort.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Green Fee 18 Huller € 64-69 (Højsæson: februar,marts, april, maj, juni, juli august, september, oktober)
* Green Fee 9 Huller € 52 (Lavsæson: januar, november, december)
* Buggy € 40
* Trolley € 5
* Clinic € 25
* Leje af golfsæt € 20
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Hotel
* Green Fee ordning (med golfbaner i Huelva-området)
* Online booking - via hjemmesiden
* Undervisning
Islantilla Golf Resort
Paseo Barranco del moro s/n, Isla Cristina, Huelva
21410 - Spanien

E-mail: reservasgolf@islantillagolfresort.com
Telefon: +34 959 486 039
www.islantillagolfresort.com