La Cala Golf – America hul 18

5 km øst fra søvnige Mijas og godt gemt i de smukke andalusiske bjerge ligger La Cala Golf Resort, som må betegnes som en drøm for enhver golfentusiast. Et luksus hotel omgivet af tre topklasse golfbaner designet af Cabell B. Robinson. De tre baner er opdelt i America, Asia og Europa og nedenfor kan man se en kort baneguide.

America – banen

Det kuperede terræn på America kræver en fornuftig course management og det er vigtigt at have styr på sin længde, da mere end  halvdelen af greens er let forhøjet, derudover kan fire ud af fem Par 5 huller nåes i to slag, så der er basis for at kunne hente lidt ind, hvis man kommer i problemer.

America hul 6

La Cala America | Hul 6

Et af de mere spektakulærer huller på denne sløjfe møder man på hul 16. Et kort Par 3 på kun 105 meter fra et hævet tee sted, som giver god mulighed for at få et godt view ud over det imponerende landskab. Men lad ikke koncentrationen glippe, da der både skal tages hensyn til vind, sand og vand.

America hul 8

La Cala America | Hul 8

Asia – banen

Asia regnes for den sværeste af de tre baner og med god grund. Det starter stille og roligt med tre overkommelige huller, men både 4, 5 og 6 kræver både masser af længde og selvtillid. Men det er slet ikke slut med højdepunkter på Asia og især hul 11 og det afsluttende 18 hul er en ren fornøjelse at spille.

11 Asia Course

La Cala Asia | Hul 11

Europa – banen

Europa blev indviet i 2005 og er dermed den nyeste bane på La Cala og til trods for at være både længere end sine storebrødre, så er den ret tilgivende. Floden Ojen kommer i spil på de første otte huller og generelt er den mindre spektakulær og mindre kuperet end både Asia og America.  Designeren Cabell B. Ronison har sagt at Europa er  ikke bare mindre  dramatisk, men vil også være lettere for gennemsnits-golferen. Fairway´ene er bredde og greens er lidt større end på de andre baner.

Hotel La Cala

Bo på Hotel La Cala Golf. Perfekt placeret mellem de tre baner

La Cala byder desuden på fantastiske træningsmuligheder i form en Par 3 bane og ikke mindst  David Leadbetter Golf Acadamy, som har valgt at udbyde sine eftertragtede kurser på La Cala, som det eneste sted i Spanien.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

*Green Fee 18 Huller € 69 (Højsæson: marts, oktober)
* Green Fee 18 Huller € 45-59 (Resten af året)
* Buggy € 25-30
* Trolley € 6
* Leje af golfsæt (Callaway Taylormade) € 38
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Hotel
* Green Fee ordning
* Online booking
* Undervisning
		
La Cala Golf Resort
Urb. La Cala Golf, s/n, Mijas Costa, Spanien
29649 - Spanien

E-mail: golf@lacala.com
Telefon: +34 952 669 033
www.lacala.com