lafinca 8 bridgespanskgolf

La Finca Golf | Hul 8

La Finca Golf er en af de nyere golfbaner i Alicante og har på kort tid tiltrukket stor opmærksomhed. En af de væsentligste grunde hertil er den spanske banearktitekt Jose Gancedos layout. Bredde fairways, spektakulære greens, en god variation mellem hullerne og masser af små detaljer som vandfald, strandlignende bunkers og dekorative søer er med til at give La Finca en helt speciel atmosfære.

La Finca Golf | Hul 10

La Finca Golf | Hul 10

Til trods for sin unge alder, regnes La Finca Golf allerede for en af de bedste golfbaner på Costa Blanca. De 18 huller spilles til par 72 med en fornuftig længde, med lidt over 6.000 meter. Det der først og fremmest springer i øjnene er hvordan der er kælet for detaljerne på La Finca Golf med rindende vandløb og generelt en meget høj stand, der med sine generøse fairways, giver en god margen tilgivelse til de højeste handicap.

La Finca Golf | Hul 15

La Finca Golf | Hul 15

Men der er også udfordringer på La Finca Golf. Ikke mindst de 4 store søer, som bringes i spil på næsten halvdelen af hullerne, derudover har Pepe Gancedo været generøs med placeringen af bunkers omkring greens. Netop greens på La Finca Golf er en verden for sig. De findes i forskellige former og med en enestående skønhed. Her er det især værd at nævne den berømte green på hul 7, der kunne minde om en bowlingbane. Greenen på hul 14 er en af disse greens, som sætter sig fast i hukommelsen. Den er rund og dy og i sin for, minder den lidt om en kinesisk wok.

La Finca Golf | Hul 5

La Finca Golf | Hul 5

Alt i alt er der flere grunde til at La Finca Golf er en af de mest populære golfbaner i Alicante. En af dem er hvor fint det er lykkedes designeren Jose Gancedo at få indarbejdet de 18 huller i den harmoniske natur som indhyller golfbanen. Så hvis turen går til Alicante, så bør La Finca Golf være på notesblokken.

* Pro Shop
* Hotel La Finca Golf & Spa Resort
* Driving Range
* Leje af køller
* Putting green
* Indspilsområde
* Klubhus med restaurant og bar
		
* Green Fee 18 Huller € 55-75
* 2 x Green fee + buggy € 155
		
La Finca Golf & Spa Resort
Algorfa Km 3
03169 Algorfa, Alicante
Spanien
E-mail: info@lafincagolfresort.com
Telefon: +34 96 672 90 10 
www.lafincagolfresort.com
GPS: 38°03'39.9"N 0°48'01.8"W