La Manga Golf - Sydbanen

La Manga Golf – Sydbanen

La Manga Golf Resort er kendt blandt mange danskere og det med god grund. La Manga Golf har altid været synonym med sublim golf, og med sine tre Mesterskabsbaner og mange træningsfaciliteter, er det måske ikke overraskende, at det jævnligt bliver udnævnt til Europas bedste golfresort. Så sent som i 2012 kårede det britiske golfmagasin Today’s Golfer, La Manga som det bedste golf resort i Spanien.

Foruden det 5-stjernede Hotel Príncipe Felipe og de moderne lejligheder i Las Lomas Village består La Manga Golf Resort af tre fremragende 18-hullers Mesterskabsbaner, som hver har deres unikke stil og terræn, men alle byder på rolige omgivelser og fantastisk natur. Banerne giver passende udfordringer til golfspillere i alle aldre og handicap.

Sydbanen 

Sydbanen på La Manga Club er en af Europas mest udfordrende og prestigefyldte baner. Banen ligger i centrum af resortet og er rammet ind af palmetræer og vandhazarder på 15 af banens huller., Sydbanen på La Manga Club er en klassisk mesterskabsbane. Oprindeligt blev banen designet af Robert Putmans i 1971, siden ændret af Arnold Palmer i 1992 og senest blev banen fuldstændig renoveret i 2004. Med ændringerne kom mere vand i spil, flere træer blev plantet og greens blev hurtigere. Ændringerne har påvirket den overordnede strategi for at spille banen væsentligt og banen står i dag med et moderne layout, som gør den til et endnu mere spændende besøg for den kræsne golfspiller.

Længde: 6.499 meter meter (hvid tee)

Designer: Robert D. Putman / Arnold Palmer

Nordbanen

Nordbanen er noget kortere og mere kuperet end i Sydbanen. Med sine smalle fairways og store greens byder denne bane på en unik og ikke mindst udfordrende, runde golf. Nordbanen er 5.429 meter fra gul tee og par er 71 slag. Designet opfordrer til præcision frem for længde blandt andet på grund af de mange vandhazarder.

Længde: 5.753 meter (hvid tee)

Designer: Robert D. Putman

Vestbanen

Vestbanen også kendt som La Princesa har en anden stil end Syd- og Nordbanerne. Banen er kortere end de to andre baner på La Manga Club ( 6.127 meter fra gul tee), men præmierer præcision især ud af teebox. Banen ligger i et utroligt naturskønt område med mange kløfter og vandhazarder – så du kan miste en bold eller to! Banen kan gås, men buggy anbefales hvis du ikke er i form.

Længde: 5.770 meter (hvid tee)

Designer: Dave Thomas

* Green Fee 18 Huller fra €72 
* Leje Golfkøller (Callaway) fra € 26
* buggy fra € 30
* Trolley fra € 5
* Token 5x23 bolde € 10

* Alle priser er for de gæster, som bor på hotellet eller i en af lejlgihederne tilhørende La Manga Golf Resort
		
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Bar
* Hotel Príncipe Felipe
* Las Lomas Village
* Restaurant
* Pro Shop
* Undervisning
La Manga Golf Resort
30.389 Cartagena, Murcia, Spanien
E-mail: golf@lamangaclub.com 
Telefon: +34 968 175 000 
www.lamangaclub.com