La Reserva Golf åbnede i 2003 og har allerede oparbejdet et ry som en af de bedste golfbaner på Solkysten. Som nærmeste nabo til Valderrama tiltrækker golfspilleren som vil have den ultimative golfoplevelse og det venter der også. Allerede når man  nærmer sig det imponerende røde finca som fungerer som klubhus og spejder ud over første hul, ved man at der venter noget helt specielt.

Selve banen er placeret i et diskret område væk fra trafik og med fem forskellige tee-steder er der golf til alle niveauer. Spiller man banen fra sorte klodser, så venter der hele 6.721 og  det er helt sikkert en hård prøve for de fleste golfspillere. Designeren bag La Rerserva Golf er amerikaneren Cabell B Robinson, som har stået bag flere af banerne på Solkysten og han har givet banen et moderne banedesign. Der er lagt vægt på brede fairways brede og kuperede strategisk placerede fairway bunkers og greens giver helt sikkert sved på enhver golfspillers pande.

Men banen er en fantastisk en særdeles attraktiv mulighed i Sotogrande-området, hvis man vil have en smagsprøve på noget af det ypperste som Solkysten kan byde på, når det gælder golfoplevelser.

Hdc: Mænd 24 / Kvinder 32

Spanskgolf besøgte banen i juni 2009

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Online booking
* Undervisning
* Green Fee 18 Huller € 160
* Buggy € 36
* Leje af golfsæt € 40
* Trolley € 5
		
La Reserva Golf Club
Avenida de la Reserva de Sotogrande, S/N, San Roque
11310 - Spanien

E-mail:	lareserva@sotogrande.com
Telephone: +34 956 785 252
www.sotogrande.com