Mange danskere som har spillet golf på Costa Blanca har stiftet bekendtskab med Las Ramblas Golf og der er vidt forskellige meninger om banen, der med sine kun 5.679 meter og meget ondulerede fairways deler vandene.

Harmoni på Las Ramblas

Harmoni på Las Ramblas Golf

Der er dog ikke en finger at sætte på banens kvalitet og det visuelle indtryk man får på Las Ramblas og det går hurtigt op for en, at designeren Jose Gancedos finurlige banedesign kræver at man får lavet en grundig gameplan og bestemmer sig for om det skal være en offensiv eller defensiv strategi.

Las Ramblas | Hul 16

Las Ramblas Golf | Hul 16

Flere steder på de 18 huller indbydes der til at satse og især et vandløb som følger banen og kommer i spil på 14 ud af 18 huller kan hurtigt komme til at koste ekstra slag. Til gengæld belønner banen i stor stil den intelligente spiller, som har styr længden på sine jern og ikke mindst kender sine styrker og erkender sine begrænsninger.

Las Ramblas |Hul 17

Las Ramblas Golf | Hul 17

Las Ramblas | Hul 4

Las Ramblas Golf | Hul 4

Klubhuset på Las Ramblas

Klubhuset på Las Ramblas Golf

Foruden vandløbet er det især de mange træer, som ofte forhindrer en lige vej til green. Det kuperede terræn betyder også et en del raviner som skal passeres på banen. Det betyder også at banen byder på et par blinde slag, men kan man overse dette er Las Ramblas Golf en rigtig god oplevelse og helt sikkert en bane, som vil efterlade et indtryk i hukommelsen.

* Pro Shop
* Driving Range
* Leje af køller
* Putting green
* Klubhus med restaurant og bar
		
* Green Fee 18 Huller € 50
* 2 x Green fee + buggy € 110
* Buggy € 25
* Trolley € 5
		
Las Ramblas Golf
Ctra. Alicante – Cartagena, KM.48 - Apartado 29
Urb. Las Ramblas - 03189 Orihuela Costa
Spanien
E-mail: golflasramblas@grupoquara.com
Telefon: +34 96 672 90 10 
www.golfquara.com
GPS: 37° 54’ 57.14” N - 0° 46’ 25.58” W