Lauro Golf  er en højt placeret bane i smukke naturomgivelser med udsigt til bjergene ved Mijas med en fantastisk panoramaudsigt til den andalusiske natur. Netop naturen er et vigtigt element i udformningen af de 27 huller, hvor du både finder masser af oliventræer, søer og selvfølgelig en særdeles velplejet bane. Lauro Golf har sat stor fokus på at både nybegyndere og etablerede golfspillere kan få en god golfoplevelse. Derudover byder Lauro Golf på en af Solkystens mest favorable Green Fees, hvilket naturligvis tiltrækker en del mennesker.

De 27 huller på Lauro Golf  består af dem oprindelige bane på 18 huller fra 1992 og 9 nye huller. Sløjferne er forholdsvis flade og kan betegnes som en parkbane, der er dog et par undtagelser som hul 3 et kort Par 4 hul, hvor lysten til at gå efter green lokker mange. Det efterfølgende Par 3 spillet op ad en meget stejl bakke og en Par er en fin score her. Resten af de første ni huller er mere eller mindre flade og værd at nævne er det afsluttende hul 9, som spilles ned mod den charmerende Finca, som danner rammen om klubhuset.

På bag-ni er det især de to lange Par 5 huller og det afsluttende hul 18 er krævende. Det første Par 5 møder man på hul 13. De 549 meter fra gule klodser spilles op ad en smal fairway og med OoB langs højresiden. Det næste Par 5 er på hul 17 og måler lidt over 500 meter og igen er fairway smal, så både længden og præcision er i centrum.  Aflsutningvis kommer Lauros smukkeste hul. Et 329 meter langt Par 4 hul med tre søer som krydser fairway. Det er helt sikkert værd at overveje om man skal lade driveren blive i bag´en her.

De seneste 9 huller har endnu ikke vækket den store begejstring hos mange golfspillere, men den byder på et par spændende Par 3 huller og et afsluttende Par 5 hul, som både giver et fantastisk view ud over Lauro Golf og  en udemærket mulighed for at slutte dagen i Par.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

Spanskgolf besøgte banen i oktober 2011

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Lejligheder
* Green Fee ordning
* Online booking
* Undervisning
* Green Fee 18 Huller € 50 (Højsæson: februar, marts, april, oktober, november)
* Green Fee 18 € 30 (Lavsæson: juni, juli, august, september)
* Buggy € 30
* Leje af golfsæt € 16 - 30
* Trolley € 3
		
Lauro Golf
Cortijo El Paredón
Carretera de Malaga a Coín A-404, Km 14, Alhaurín de la Torre, Malaga
29130 - Spanien

E-mail:	info@laurogolf.es
Telefon: +34 952 412 767
www.laurogolf.com