Hul 2 | Lorca Resort Golf

Hul 2 | Lorca Resort Golf

Lorca Resort Golf ligger omkring 45 km sydvest for Murcia og er bestemt en bane som er værd at køre efter. Lorca Resort Golf blev indviet i 2011 og banen byder på et unikt layout af Dave Thomas i golde western look-a-like omgivelser. De 18 huller spilles ganske kort med sine 5.217 meter til Par 71, men der er bestemt udfordringer og specielt fra tee kræves der præcision.

På de første ni huller er der skruet op for sværhedsgraden og specielt fra teestederne skal der både længde og præcision til. Godt illustreret på hul 2 og hul 3, hvor drivet helst skal landes på det kortklippede græs, for ikke at komme i de store problemer. Hul 8 er også værd at nævne. Et svært par 3 hul, hvor bolden skal flyves over en stor ravine og ramme en smal green. Det afsluttende par 4 hul spilles direkte op mod klubhuset og giver en god mulighed for en par.

Hul 9 | Lorca Resort Golf

Hul 9 | Lorca Resort Golf

På bag-ni starter et kort og ligetil par 3 med en smal green. Stroke-saveren skal dog frem på hul 11, hvor layout bør nærstuderes – et langt jern fra teestedet kan anbefales. Banen åbner sig op og på de følgende huller og mange af dem spilles fra hævet teesteder, som giver en lille fordel. Hullerne 15, 16 og 17 er forholdsvis svære og især greenen på 15 er både svær tilgængelig og hurtig.

Hul 15 | Lorca Resort Golf

Hul 15 | Lorca Resort Golf

Indspillet til hul 17 er også en fremragende udfordring. Bolden skal over en ravine mod en hævet green beskyttet af klippevæg i venstre side. På det afsluttende Hul 18 anbefales en fade fra tee for at ramme fairway og med green dækket af en sø i venstre er indspillet heller ikke det letteste i verden.

Hul 18 | Lorca Resort Golf

Hul 18 | Lorca Resort Golf

Selv om Lorca Resort Golf kun spilles til 5.217 meter, skal man ikke lade sig afskrække. Der er masser af udfordringer og middelhandicapperen skal have en god dag på kontoret for at komme derfra med et fornuftigt scorekort. Det kan kort opsummeres: Præcision og længde belønnes,  det modsatte straffes.

Spanskgolf spillede Lorca Golf Resort i maj 2013

 
* Green Fee 18 Huller € 65 (Højsæson)
* Green Fee 18 Huller € 35-45 (Lavsæson)
* Buggy € 25
* Trolley € 5
* Leje af køller € 18
		
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Lejligheder
		
Lorca Resort Golf
Paraje Villarreal, Autovía (Lorca - Aguilas) RM 11, salida 17
30813 Purias - Lorca - Murcia
GPS: 37.5529674 – 1.6224054

E-mail:	infogolf@lorcaresort.com
Telefon: +34 968 11 35 35
www.lorcaresort.com/en/
Hvis du vil spille Lorca Resort Golf, kan vi hjælpe dig med at reservere green fee. Send en mail for at høre nærmere info@spanskgolf.dk