Los Naranjos Golf |Hul 18

Los Naranjos Golf Club er beliggende 10 km vest for Marbella og er en af de bedre baner i området. Banen har lagt græs til Spanish Open og er ved flere lejligheder blevet valgt til Solkystens bedste golfbane. Los Naranjos Golf er en typisk Robert Trent Jones design med generøse fairways, strategisk placerede bunkers og komplicerede vandhazarder. Greens er blevet redesignet for nyligt og er blevet gjort en smule større og en lidt mere onduleret. Fra teestederne er der fire markører (rød, gul, hvid og sort) hvilket gør at banen kan spilles fra 5.131 meter eller 6.532 meter.

De første ni huller på Los Naranjos starter roligt ud med et kort Par 4 hul på 300 meter, men en hævet green beskyttet af bunkers kan drille lidt i indspillet. De efterfølgende par huller er svære og det gælder om at holde sig ude af de mange bunkers.

Los Naranjos Golf | Hul 1

Los Naranjos Golf | Hul 1

Par 3 hullet på fjerde er særdeles krævende og ryger man for langt er der bunker og for kort er der vand. Par 5 hullet på femte løber en å langs fairway og op forbi green. Hul 6 er et et af de sværeste huller på Los Naranjos. Et par 4 hul, hvor både den ondulerede fairway, træerne og en vandhazard giver udfordringer på dette smalle hul. En bogey vil være fin score her.

Los Naranjos Golf

Los Naranjos Golf

Hul 7 og 8 byder på en god mulighed for at hente noget af det tabte, mens hul 9 godt kan give problemer, hvis drivet ender i en af de 4 strategiske placeret bunkers.

På bag-ni flader banen lidt ud og man bevæger sig ind i den gamle appelsinlund (deraf navnet Los Naranjos – appelsinerne) Det starter svært med et par 4 hul på 362 meter, hvor fire bunkers beskytter green.

Los Naranjos Golf

Los Naranjos Golf

Hul 11, 12 og 13 er henholdsvis et par 4, par 3 og par 4 som ikke byder på nævneværdige vanskeligheder. Derimod spilles hul 14 som banens sværeste og de 480 meter kræver både længde og ikke mindst præcision omkring green. Hul 15 er et rigtigt interessant par 4 hul, hvor en stor sø lokker i venstre side langs fairway.

Los Naranjos Golf

Los Naranjos Golf

16 og 17 er der ikke større problemer i og afslutningsvis slutter man af med et 480 meter langt par 5 hul, som spilles op mod klubhuset, Et superafslutningshul.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

Længde: 5.671/5.131 meter

Par: 72


* Green Fee 18 Huller € 99 (Højsæson: februar, marts, april, maj, oktober, november)
* Green Fee 18 Huller € 67-78 (Lavsæson: januar, juni, juli, august, september, december)
* Green Fee 9 Huller € 36-51
* Sommer tilbud € 130 (2 personer med buggy 20/5 - 30/9)
* Buggy € 37
* Trolley € 6
* Leje af golfsæt € 36
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Lejligheder og Town houses
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Online booking
* Undervisning
Los Naranjos Golf Club
Plaza de Cibeles s/n, Nueva Andalucia Marbella Málaga
29660 - Spanien

E-mail: teetimes@losnaranjos.com
Telefon: +34 965 153 794
www.losnaranjos.com