Lumine Golf – Golfresort

En lille times køretur fra Barcelona syd mod Tarragona ligger områdets bedste golfresort – Lumine Golf. Dette resort med 45 huller er kommet under vingerne hos Troon Golf, som bestyrer nogle af de bedst baner i verden og bevidner kvaliteten på Lumine.

Lumine Golf består af tre baner. To 18 hullers baner og en 9 hullers bane og alle tre af høj kvalitet, hvilket bl.a. har betyder, at Europatouren har valgt at lægge én af deres Kvalifikationsrunder på netop Lumine.

Lumine Lakes

Flagskibet på Lumine Golf er helt klart Lumine Lakes med design af Greg Norman. Det er en ægte Championship course som vil teste dine evner på golfbanen. Hullerne er anlagt i et fuglereservat, som i dag er blevet erklæret som et Naturreservat. Lakes er fladere end Hills og kan nemt spilles til fods, sværhedsgraden gør dog at man skal være frisk både mentalt og fysisk for at få en god score med herfra – og ikke mindst være lang og lige fra teestederne. Fra gule klodser spilles Lakes til 5.934 og med en Par score der siger 71. Lumine Lakes er alt i alt en super oplevelse, hvor man kan mærke at Norman har haft et kig til de skotske linksbaner, da han designede banen.

Lumine Hills

Den anden mesterskabsbane er Lumine Hills, som er en smule anderledes end Lakes. Hills er, som navnet indikerer, anlagt omkring et lille bjerg og det giver visuelt nogle fantastiske oplevelser. Banen er både kuperet og har et godt varieret hulforløb, hvilket gør Hills til en stor fornøjelse at spille. Selv om den er en smule mere kuperet en Lakes, så kan det anbefales at tage runden til fods. En detalje som overrasker på Hills er at tre af greens er anlagt i et gammelt stenbrud, hvilket sammen med vandhazarderne, giver en visuel oplevelse ud over det sædvanlige.

Lumine Ruins

En gammel olivenlund danner rammen om de 9 huller, som udgør Lumine Ruins. Her er det også Greg Norman som står bag designet og han har haft som mål, at skabe den bedste 9-hullers bane i Europa. Lumine Ruins er vedligeholdt i samme stand som de to andre baner og navnet har den fået fra nogle romerske rester, som man møder på hul 1 og 9. En smuk bane og perfekt til dem der ønsker at spille 9 huller efter frokosten.

Kontaktoplysninger

 

Lumine Golf Club

Camí del Racó s/n, 43481 – La Pineda
Tarragona

Tel. +34 977 129 070

mail: info@lumine.com

web: www.lumine.com