Hul 1 | Maspalomas Golf

Hul 1 | Maspalomas Golf

På den sydlige del af Gran Canaria lige bag de berømte Dunas de Maspalomas ligger Maspalomas Golf. De 18 huller spilles til Par 73 og kendetegnes først og fremmest på sin længde (6.047 meter), samt sine flade og brede fairways. Et andet kendetegn ved Maspalomas Golf er de store greens og den unikke placering helt ud til Maspalomas-stranden, som næsten altid giver en frisk brise og gør Maspalomas til en behagelig oplevelse, selv på de varmeste dage.

De første ni huller starter med et overkommeligt par 4 hul med god plads på fairway. Indspillet kan til gengæld godt drille lidt, hvis man ligger for meget i venstre. Herefter følger et kort par 4 og et mellemlangt par 3. Hullerne 4, 5 og 6 spilles ud langs de imponerende “dunas” og specielt sidstnævnte (375 meter – par 4) kræver god længde i køllerne. Hul 7 og 8 kræver trods sit høje index både længde og præcision og det er faktisk ikke før hul 9 at man igen kan slappe af igen.

Store greens på Maspalomas Golf

Store greens på Maspalomas Golf

Bag-ni åbner igen overkommeligt med et bredt par 4 hul, mens hul 11 er et forholdsvis kort par 5 hul hvor venstreside er problematisk. Hul 12 er et af de smukkere på Maspalomas Golf. Fra teestedet går fairwayen svagt dogleg højere efter en række træer. Greenen er svagt hævet og byder på bunker i venstre side.

Hul 12 | Maspalomas Golf

Hul 12 | Maspalomas Golf

Hul 13 spilles 361 meter og med et par bunkere i driving-afstand i både venstre og højre. Hul 14 spilles i forlængelse af hul 13, men hvad her ikke er af udfordringer i form af bunkers, er her så i form af længde. Spilles som Maspalomas Golf næstsværeste hul. Hul 15 er igen et rigtigt flot hul. God palds på fairway og et indspil mod en halv ø-green og hernæst venter 125 meter (hvor de 110 meter er vand) – helt sikkert et hul som man vil huske hvordan man spillede efter runden.

Hul 15 | Maspalomas Golf

Hul 15 | Maspalomas Golf

Inden man når klubhuset skal man igennem et kort par 4 hul, som doglegger lidt til højre og med to greenside bunkers, samt et par 5 hul på 438 meter. Hullet er snorlige, men højre siden truer med OoB og kan man holde den i banen, er der god mulighed for en god afslutning.

Hul 18 | Maspalomas Golf

Hul 18 | Maspalomas Golf

Konklusion: Maspalomas Golf er en rigtig fin bane masser af sand og sandklitter langs en del af hullerne, som gør banen til en rigtig fin oplevelse. Modsat de andre golfbaner på Gran Canaria så er Maspalomas Golf flad som en pandekage og det er derfor ikke nødvendigt med buggy. En anden ting som er værd at fremhæve er den gode familiære stemning man fornemmer straks man træder ind i pro-shoppen og som gør at man får lyst til at tage en øl og frokost på terrassen bagefter. Det kan klart anbefales.

Spanskgolf spillede Maspalomas Golf i november 2013

Hdc: Mænd 28 /Kvinder 36

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Hotel
* Green Fee ordning
* Online booking
* Undervisning
* Green Fee 18 Huller € 108-118
* Green Fee 18 Huller € 81-89 (Sunrise 7:30 - 8:30)
* Leje af golfsæt € 28 -
* Buggy € 16 (per person)
* Trolley € 6
* Driving Range 30 bolde € 2
* Clinic € 25
Maspalomas Golf
Avenida Touroperado Neckermann s/n, Maspalomas, Gran Canaria
35100 - Spanien

E-mail:	reservas@maspalomasgolf.net
Telefon: +34 928 762 581
www.maspalomasgolf.net