Montenmedio Golf – Det lille mesterværk i skoven

Montenmedio Golf ligger smukt placeret i skoven udenfor Vejer de la Frontera, hvor de 18 huller står frem som en lille oase  af en golfbane. Montenmedio Golf er anlagt i stor respekt for omgivelser og dyreliv, hvilket man allerede oplever på vejen op til klubhuset, hvor vilde påfugle vandrer rundt i den bagende sol.
Banen er også en unik oplevelse med og med sine 72 huller fordelt på kun 5.930 meter kan man sagtens gå banen rundt og få alle indtryk fra den smukke natur som indhyller banen.

Greens er generelt ret hurtige og de fleste greens er anlagt højere end fairway, så man skal have styr på sine indspil for at få et fint resultat med fra Montenmedio, men uanset hvordan scorekortet ser ud efter de 18 huller, er du sikker på at forlade Montenmedio med et smil på læben, for du har netop spillet en rigtig god bane.

Netop banens kvalitet bevidnes ved at Montemedio Golf tidligere har været brugt som venue for kvalifikation for Europatouren. I øvrigt, kan en runde på Montenmedio kan satens kombineres med en af golfbanerne ved kysten eller en runde på Fairplay Golf, som kun ligger en lille halv times kørsel fra Montenmedio.

 

 

Kontaktoplysninger

 

Montenmedio Golf & Country Club

Km 42,5, N-340, 11150 Vejer de la Frontera, Cádiz, Spanien

Tel. +34 956 455 004

mail: info@montenmediogolf.com

web: www.montenmediogolf.com