Billedereportage fra Andalucía Valderrama Masters

Når en green fee på Valderrama koster fra 350€, så er de 35€ som man må slippe for at komme ind og se Europa-touren på Valdarrama en ganske god pris for en enestående oplevelse.

Den netop overståede Andalucía Valderrama Masters på den berømte bane i Sotogrande bød på en sejr til hjemmefavoritten Sergio García efter en tæt duel med Joost Luiten, som til trods for at have styr på ”pinpositie” med en eagle under fredagens runde, måtte se sig slået med et enkelt slag.

Foruden en spændende turnering med masser af godt vejr og tilskuerrekord, så lå Andalucía Valderrama Masters også i uge 42. Det fik en del efterårsferierende danskere til at kigge en tur forbi Spanien flotteste golfbane og følge både de internationale og danske stjerner og måske få spillet nogle af de mange lækre baner i området Almenara, La Reserva, San Roque Golf Club, Alcaidesa Golf eller Real Club de Sotogrande.

På Spanskgolf benyttede vi os i hvert fald af lejligheden til at få et glimt af Valderrama og nedenfor kan du se et par af de indtryk vi fik fra dagene. Vi fulgte blandt andet fredagens tre-bold med Harrington, Rahm og Kaymar, samt lidt af Lowry, Beef og Sergio Garcia. Derudover spottede vi en enkelt dansker på putting greenen. God fornøjelse!

Har man lyst til at dykke ned i det endelige resultat, så kan det findes på Europatourens hjemmeside