Parador Malaga Golf ligger kun en stenkast fra lufthavnen og er derfor en oplagt mulighed, hvis man skal gå en hurtig runde inden flyet vender snuden hjem mod Danmark. Banen ligger helt ud til vandet og er designet af skotske Tom Simpson (berømt for Turnberry og Muirfield) Den blev indviet i 1925 af den kongelige familie og er dermed den ældste bane på Costa del Sol. Banen må betragtes som delvis en linksbane og delvis en parkbane med bredde fairways beskyttet af nåletræsalléer. Banen har været vært for flere store turneringer, således er der blevet spillet Open de España i 1992 og 1999 og senest i 2011 var Parador Malaga Golf vært for Open de Andalucía.

Man får en rolig start på Parador Malaga Golf og de tre første huller er lige til at gå til med et Par 5 hul og to korte Par 4 huller. Der bliver skruet lidt op for sværhedsgraden på de følgende huller og især hul 5 byder på en særdeles krævende green, hvor pin placeringen kan drille. Hul 6 er en drilsk Par 3 på 149 med en stor og dyb bunker dækker hele forkanten af green. De sidste 3 huller på for-ni er også krævende og især hul 8, hvor der skal et perfekt drive til for ikke at havne i bunker allerede på fairway.

På bag-ni bliver der skruet op for niveauet og hvis ikke man har en god pointmargen med fra for-ni kan det blive en lang dag. Selv om der er god plads og ingen OoB på 12, 14, 15, 16 og 17, som spilles ved siden af hinanden, kan det give problemer hvis man kommer ind i mellem de mange træer som skiller hullerne. Til sidst skal nævnes at man på hul 11 spiller helt ud mod stranden, som er en pænt befolket nudiststrand.

Derudover byder Parador Malaga de Golf også på to 9 hullers baner, hvor der ikke kræves handicap.

Spanskgolf spillede Parador Malaga de Golf i oktober 2011

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Hotel
* Green Fee ordning
* Online booking
* Undervisning
* Green Fee 18 Huller € 72 (Højsæson: februar, marts, april, maj, september, oktober, november)
* Green Fee 18 Huller € 56 (Lavsæson: januar, juni, august, december)
* Green Fee 9 Huller € 31 - 39
* Buggy € 36
* Leje af golfsæt € 25
* Trolley € 5
* Clinic € 35
Parador Malaga de Golf
Autovía A7 Málaga - Algeciras. Salida Coin - Km. 231, Malaga
29004 - Spanien

E-mail:	malaga@parador.es
Telephone: +34 952 381 255
www.parador.es