PGA Catalunya Tour Course

En smule mindre udfordrende end storebror (PGA Catalunya Stadium Course), men anlagt i de samme smukke omgivelser, finder man PGA Catalunya Tour Course.  en ganske fin test for de fleste golfspillere. Banen åbnede i 2005 som et supplement  til Stadium Course og byder på bredere fairways, større greens og generelt et banelayout, som er domineret af søer og masser af træer.

De 18 huller spilles til par 72 og med sine 5.786 meter fra gul og 4.719 fra rød er banen en smule kortere end Stadium Course. De første ni huller regnes for at være den visuelt største oplevelse, da hullerne snor sig gemmen nåleskoven. Bag-ni åbner sig en smule op der kommer en del mere vand i spil. Mange af par 5-hullerne åbner en god chance for risk-reward spillerne, da de for de langtslående i nogle tilfælde, vil kunne nås i to slag. Ellers er en sikker par også inden for rækkevidde.

Banen har flere gange lagt fairway til Europatour-kvalen, så kvaliteten skulle der ikke være nogen tvivl om. Vil man spille de to PGA Catalunya baner, så kan det anbefales at tage ophold på det 5-stjernede Hotel Camiral, som ligger ved banen. Det vil gøre opholdet helt unikt.

 

 

Kontaktoplysninger

 

PGA Catalunya Resort

N-II, km. 701, 17455 Caldes de Malavella, Girona, Spanien

Tel. +34 972 47 25 77

mail: info@pgacatalunya.com

web: www.pgacatalunya.com