Hul 1| Salobre Golf New Course

Hul 1 | Salobre Golf New Course

Salbore Golf New Course er designet af Ron Kirby og han er lykkes med at skabe 18 fine huller i det barske vulkanske landskab, der omkranser Salobre Golf Resortet.  Der er stor forskel mellem Salobre Golf Old Course og Salobre Golf New Course, og sidstnævnte er klart mere udfordrende. 

De 18 huller åbnes med et kort par 5 hul på 400 meter, som doglegger lidt venstre. Teestedet er hævet over fairway og der er OoB langs højre. Fra bunkeren i højre har man 100 meter ind mod en smal aflang green. Dernæst følger et mellemlangt par 3 hul som spilles svagt op ad bakke, dog med god plads på green. Hul 3 er indekseret som banens sværeste og det skal også spilles med omtanke. Man driver mod en fairway som skråner nedad mod højre og andetslaget vil derfor i ni ud af ti tilfælde slås med bolden under fødderne og mod en lavere liggende green, som er adskilt fra fairway af en dyb ravine. Et svært hul.

 

Hul 3 | Salobre Golf New Course

Hul 3 | Salobre Golf New Course

Ret meget nemmere bliver det ikke på hul 4, et 177 meter langt par 3, med ikke ret meget plads og OoB i begge sider. Plads er der til gengæld nok af på hul 5, endnu et kort par 5 på 400 meter fra gul, hvor udfordringen ligger i at komme over den store ravine lige foran teestedet. En god mulighed for par.

Hul 5| Salobre Golf New Course

Hul 5| Salobre Golf New Course

Hul 6 er endnu en god mulighed for point på tavlen. Et kort par 4 på 338 meter ned ad bakke, hvor det er bedre at slå kort i indspillet mod den aflange smalle green. Par 3 hullet på hul 7 er en fryd for øjet. Teestedet er placeret i det barske vulkanske landskab og green er beskyttet af bunkers bag til.

IMG_3034 (2)

Hul 8 bør absolut ikke give problemer. Et kort par 4 på 278 meter og spilles helt fladt. For-ni afsluttes lidt mere spændende med et mellemlangt par 3 på 158, hvor buskene i højre skygger lidt for hvor meget plads der er bag dem. Venstre side skal man holde sig fra. Endnu et flot hul.

Hul 9 | Salobre  Golf New Course

Hul 9 | Salobre Golf New Course

På bag-ni ændres layout en smule og hullerne bliver mere kuperet, hvilket illustreres meget godt på hul 10 og 11. Det første er et par 4 på 284 meter, som spilles stejlt op ad bakke og et blindt andetslag mod green. Hul 11 spilles modsat stejlt ned ad bakke. Fra teestedet kan man ane green i venstre side, men fairway byder på god plads, og kun blæsten kan drille en smule.

Hul 11 | Salobre Golf New Course

Hul 11 | Salobre Golf New Course

Fra hul 12 er det også en god idé at have en fornuftig game plan. De 312 meter doglegger venstre 90 grader hvilket man ikke ser fra teestedet. Den langtslående (og modige) kan nå den fra teestedet.

Hul 12 | Salobre Golf New Course

Hul 12 | Salobre Golf New Course

På hul 13 skal man igen stejlt op ad bakke og igen står man med et blindt indspil mod en hævet green. Hul 14 spilles fra et teested højt hævet over fairway og der er god plads. Den forsvinder til gengæld i indspillet, hvor pladsen omkring green bliver trang.Hul 15 er et kort par 3 på 127 meter og bortset fra de tre bunkers foran hullet, er der ikke de større problemer her. Hul 16 er også eneste par 5 hul på bag-ni. God plads til drivet og eftersom at green er del fra fairway med en vandhazard, vil en forsigtig strategi nok være at foretrække.

Hul 13 | Salobre Golf New Course

Hul 13 | Salobre Golf New Course

Samme vandhazard er i spil på det efterfølgende hul 17, et par 3 på 147 meter. Afslutningsvis på Salobre Golf New Course venter et fint par 4 hul på 345 meter og kommer man fint fra teeboksen, så bør der ikke være større problemer.

For at samle op, så er Salobre Golf New Course en ganske fin udfordring, som helt sikkert vil blive bedre jo flere gange man spiller banen. Banen er meget anderledes end Salobre Golf Old Course og man skal være beredt på at have et par bolde ekstra med. De første ni huller er rigtigt gode og af en høj sværhedsgrad. På bag-ni bliver det meget op og ned, sikkert for mange efter nogles smag. Men alt i alt en god oplevelse, og som man helt sikkert vil spille bedre anden og trejde gang.

Spanskgolf spillede Salobre Golf New Course i november 2013

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Green Fee 18 Huller € 86-116 (Højsæson: januar, februar, marts, april, oktober, november, december)
* Green Fee 18 Huller € 57 (Lavsæson: resten af året)
* Buggy € 15-20 per person
* Trolley € 5
* Clinic € 25
* Leje af golfsæt € 30
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Restaurant
* Bar
* Pro Shop
* Hotel
* Green Fee ordning
* Undervisning
Salobre Golf & Resort
Urb. Salobre Golf, Autopista GC01, KM53, Maspalomas
35000 - Spanien

E-mail: reservation@salobregolfresort.com
Telefon: +34 928 010 103
www.salobregolfresort.com