Son Antem Golf – Golfresort på Mallorca med 36 huller

Son Antem east

Son Antem east er den længste af de to baner, som er tilknyttet Marriotts Son Antem Golf Resort & Spa og den er en fin egnet til begyndere og middel-handicap spillere. Det starter med nogle forholdsvis tilgændelige  huller, mens bag-ni er lidt mere udfordrende. Fairways er dog forholdsvis brede, men det til trods møder man ofte problemer i andet slaget og det kræver til i flere tilfælde præcision at komme på green for at få et fornuftigt scorekort med i klubhuset. Denne beskrivelse passer meget godt med banens sværeste hul – hul 15. Tee slaget fra det 376 meter par 4 hul byder først på en fin stor fairway, men til gengæld er green både beskyttet af vand til højre og bunker til venstre, så andet slaget skal være både præcist og langt.

Sont Antem west

Der er strammet lidt op på sværhedsgraden på west course i forhold til east på Son Antem. De 18 huller spilles til par 72 og giver en spændende udfordring for golfspillere på alle niveauer.Banen er anlagt i det åbne land, hvilket leder tankerne hen mod en parkbane. Fairways er smalle, og der er også flere udfordringer omkring greens. Det gælder især på hullerne 9, 14 og 18, hvor både vand og sand kommer i spil. Mens hul 14 bør nævnes for sin skønhed, bør hul 18 nævnes for sin sværhedsgrad. Fra fairway til green er der vand på venstre side og greenen er placeret mellem to bunkere.

I forhold til golfbaner på Mallorca, så er Son Antem et af de få eksempler, hvor de er samlet på et golfresort. Sværhedsgraden er varierende og West er helt klart den mest krævende af de to baner. Derimod er East en rigtig god bane for nybegynderen.

Kontaktoplysninger

 

Son Antem Golf

Ctra. MA19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Islas Baleares, Spanien

Tel. +34 971 12 92 00

mail: info@empordagolf.com

web: www.empordagolf.com