UGC de Pan – en Harry Colt perle i Holland

At UGC de Pan figurerer blandt de 10 bedste golfbaner, på den anerkendte top100golfcourses liste over baner på det europæiske fastland, er helt på sin plads. De Pan er en golfperle ud over det sædvanlige i udkanten Utrectht kun en lille times kørsel fra Amsterdam.

UGC de Pan strækker sig over et kuperet terræn midt i en majestætisk skov. Man får derfor ofte følelsen af at man går alene rundt på banen, hvilket gør oplevelsen endnu større.  Fra gul tee spilles De Pan til 5.716 meter og fra første tee mødes man af fairways i topkvalitet, hurtige, men fair greens og ikke mindst et spektakulært design. Har man har en grundig course management med i bag’en og lader overmodet ligge samme sted, så kan man få en fornøjelig runde på De Pan. Det handler fremfor alt om at være i spil på fairway, da det hurtigt kan koste et slag eller to at komme i nogle af de forhindringer som banen byder på.

Den smukke natur og Harry Colt designet gør, at man flere gange stopper op på banen og tænker WAUW. De Pan kan bedst betegnes som en heathland bane med en lækker fairway, som både giver masser af rul og tillader at slå fine turfs. Bunkers er strategisk placeret ofte i driver afstand eller som beskyttere af greens. Til gengæld møder du ikke vand på din runde på UGC de Pan.

Et lille tip: Ønsker man spille UGC de Pan skal man være opmærksom på at ikke-medlemmer kun kan spille mandag til torsdag og at der kræves minimum handicap 24. Tee tider reserveres bedst ved at tage kontakt direkte til klubben.

 

Kontaktoplysninger

 

UGC de Pan

Amersfoortseweg 1

3735LJ Bosch en Duin – Holland

Tel. +31 30 696 9120

mail secretariaat@ugcdepan.nl

web: www.ugc-depan.nl

Følg UGC de Pan på Facebook: