Valle Romano - hul 12

Valle Romano Golf i Estepona er en fremragende 18-hullers bane, hvis design af Cabell B Robinson gør at både amatører og de øvede nyder banen og finder den udfordrende. Banen kan spilles fra fire teesteder og fra gul måler den 5.997 meter, mens den bliver ca, 1.000 meter kortere fra rød tee.

Valle Romano blev indviet i 2010 og er dermed en af de nyeste golfbaner på Costa del Sol og de 18 huller er hovedsageligt præget af bredde kuperede fairways og store greens, men der er dog stadig masser af udfordringer i vente. Både i form af de mange bunkers, men også er flere teestederne er hævet over fairway, hvilket kræver præcise drives par og ikke mindst en god længde i carry.

De første ni huller starter lige på og hårdt med et 513 meter langt Par 5 hul, som doglegger 90° venstre i et område med 6 bunkers. Hul 2 er et forholdsvis enkelt Par 3, men tredje hul igen byder på et 513 meter Par 5 hul. Næste hul er et kort Par 4 hul, som spilles op af bakke og afsluttes med en stor green med udsigt til Middelhavet. Hul 5 er opkaldt efter Miguel Angel Jimenez og er et kort Par 4 hul med både vandhazard og en drilsk green.
På sjette hul er det essentielt at komme godt fra teestedet og det er ikke helt enkelt, da en stor sø forhindrer den direkte vej til fairway. For at afslutte for-ni venter et langt Par 3 på syvende, endnu et Par 5 hul på ottende og igen et langt Par 3 hul på niende.

Bag-ni starter med banens længste hul. 520 meter som naturligvis er opkaldt efter Alvaro Quiros og som afsluttes med en smal og aflang green. Hul 11 er et kort Par 3 hul, hvor bolden ikke må gå venstre. Hul 12 starter fra en forhøjet tee, som er placeret til højre for en kuperet fairway og hvor en sø til venstre for green kan drille ved indspil. Hul 13 er et kort Par 3 hul mellem vandhazard og bunkers, mens hul 14 er et enkelt Par 4 som ikke giver problemer. Hul 15 derimod er mere kompliceret og de 375 meter spilles til Par 4, men det går op af bakke hele vejen, så kan føles langt. Hul 16 er et smukt Par 5 hul på 483 meter med en green godt beskyttet af tre bunkers

Hul 17 spilles ligesom hul 15 op af bakke og er en god test inden det afsluttende hul 18, som spilles med en svag stigning op imod green og er en fin afslutning på en komplet golfbane på Costa del Sol.

Hdc: Mænd 28 / Kvinder 36

* Green Fee 18 Huller € 80 (højsæson: februar, marts, april, maj, oktober, november)
* Green Fee 18 Huller € 65 (lavsæson: januar, juni, juli, august, september, december)
* Green Fee 9 Huller € 43-52
* Buggy € 35
* Trolley € 15
* Leje af golfsæt € 38-48
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Bar
* Pro Shop
* Online booking
* Undervisning
Valle Romano Golf
Urbanización Valle Romano Casa Club s/n, Estepona
29680 - Spanien

E-mail: golfreservas@valleromano.es
Telefon: +34 952 800 600
www.valleromano.net