3 Tips til din Golfrejse – Transport

At arrangere en golfrejse kræver som oftest lidt fodarbejde for at få en vellykket rejse. Du kan enten vælge at lægge dette job i hænderne på et rejsebureau eller gøre det selv. Uanset om du selv gør det eller får andre til det, så kommer her 3 tips til din golfrejse, som du bør have for øje for at få en god tur.

En golfrejse består som hovedregel af tre dele. Transport, Ophold og Golf. I dette indlæg vil vi fokusere på førstnævnte og  senere vil vi komme ind på tips til de andre dele. Transporten er nemlig ofte der, hvor man løber ind i de største og første udfordringer. Det være sig flyaflysninger, transport af golfbag eller problemer med lejebilen og forsikringer. Noget af det kan du gardere sig imod, hvis du har forberedt dig lidt hjemmefra

Flyaflysninger

Flyaflysninger eller forsinkelser rigtigt svære at gardere sig imod, men du skal være opmærksom på at du faktisk har en hel del rettigheder som flypassager i EU. Der findes masser af information på nettet om hvordan du skal stille dig i tilfælde af dit fly bliver forsinket eller aflyst. Et af de bedste steder i vores optik er på forbrugereuropa.dk, hvor dine rettigheder er listet op på en overskuelig måde. En af de ting man hurtigt kan glemme, når stressen omkring flyaflysning eller forsinkelse opstår, er at informere ankomststed om dine ændrede planer – det plejer altid at være en god idé – både hvad angår bolig og evt. lejebil. Her kan være penge at spare og eventuelle problemer.

Se mere på: www.forbrugereuropa.dk/koeb-og-rettigheder/rejser-og-ferier/flyrejser/forsinket-flyafgang/

Golfbag

At få sin golfbag med på golfturen kan ofte være en dyr fornøjelse og du har sikkert prøvet, at din flybillet koster det samme som transporten af din golfbag. Derfor kan det godt betale sig at undersøge de enkelte flyselskabers priser for transport af golfbag og se om du evt. kan tjekke den ind som en almindelig kuffert. Det gør sig bl.a. gældende hos SAS hvor du kan tage din golfbag med i stedet for din kuffert. Derudover har KLM/AirFrance har deres Flying Blue Golf koncept. Med Flying Blue Golf kan få din golfbag med gratis, hvis du skriver dig op til deres bonusprogram (som også er gratis). Så hav disse ting in mente, når du leder efter fly til din næste golfrejse.

Se mere på: www.flyingblue.com

Billeje

En af de store og tilbagevendende problemer, når man taler om golfferie er billeje og Spanien er desværre ikke et foregangsland hvad angår kundeservice og problemløsning. Tilfredshedsgraden med billeje i Spanien afhænger selvfølgelig af hvilket biludlejningsselskab i Spanien du bruger, men der er et par ting, hvor du står bedre rustet hvis du har forbereder dig en smule.

  • Sørg for at have styr på dine egne forsikringer inden afrejse. Tjek evt. Hvilke forsikringer du har via dine betalingskort, så som Mastercard og dine personlige forsikringer.
  • Det kan ofte føles at ekspedienten ved afhentning af bilen gerne vil sælge dig ekstra forsikringer. Tænk derfor på ham som en sælger – for det er han. Men han har, som udgangspunkt, ingen anelse om hvilke forsikringer du har tegnet andensteds. Måske har du forsikret bilen gennem den hjemmeside, hvor du lejede bilen igennem eller måske har du en dækkende privatforsikring.
  • Hvis du lejer bilen gennem en broker, så sørg for at læse forsikringsbetingelserne godt igennem. I de fleste tilfælde er det en forsikring tegnet mellem dig og brokeren – og ikke biludlejningsselskabet. Det betyder, at  de ikke ved hvilke forsikringer du har og derfor bliver du ofte pålagt/anbefalet at tegne en forsikring på stedet – eller lægge et depositum. Hvis det lyder for billigt, er det som regel også for billigt. På alle tænkelige måder.

Der er rigtigt mange ting, som du skal være opmærksom på ved billeje og igen har forbrugereuropa.dk samlet en række gode råd, som er værd at have med i bagagen.

Se mere på: www.forbrugereuropa.dk/koeb-og-rettigheder/rejser-og-ferier/billeje/gode-raad-om-billeje/

Det var vores bud på 3 tips til din golfrejse. Har du tips eller gode råd i forhold til golfrejsen, så er du mere end velkommen til at dele dine råd i kommentarfeltet og hjælpe andre med deres rejse.