Costa Ballena Golf – 27 golfhuller i skønne Cadiz

Costa Ballena Golf har alle ingredienser til en god golfferie. 27 huller i et velplejet parkanlæg med Atlanterhavet så tæt på at man kan høre det. En Par 3 bane til nybegynderen eller hvis man skal nå en runde inden solen går ned i horisonten og sidst men ikke mindst nogle rigtigt fine træningsfaciliteter, som blandt andet bliver benyttet af flere nationale forbund. De tre sløjfer er generelt flade og byder på brede fairways, til gengæld kan vinden til tider vise tænder og skabe udfordringer.

 

Costa Ballena – Los Olivos

De første 9 på Costa Ballena Golf starter blidt ud og kun et 205 meter langt Par 3 hul kræver kan volde lidt problemer. Problemer kan man til gengæld komme i på hul 4, hvor man efter et præcist drive stadig har lang vej til den smalle green, beskyttet af en bunker i venstre side. De fire næste huller har alle vand i spil og især Par 3 hullet kan drille, hvis man glemmer at tage højde for vinden. Sløjfen sluttes af med kort Par 4 hul på 333 meter fra gul tee, hvor det er muligt at indhente noget af det tabte.

Costas Ballena – Las Palmeras

Starter lige på og hårdt med et Par 5 hul, som både kræver en god længde på driveren, men også præcision i det korte spil, da green er beskyttet af to bunkers.  Hul 11 kræver endnu mere præcision, da tee slaget skal over en vand hazard som fortsætter op på venstre side og med en OoB. På hul 12 og 13 afhænger sværhedsgraden især af vejret. Førstnævnte spilles lige ud mod Atlanterhavet, mens sidstnævnte på en god dag kan føles som en   gåtur ved stranden.   De næste to huller byder ikke på nævneværdige vanskeligheder og på hul 16 venter et af Costa Ballenas smukkeste huller. Et 135 meter Par 3 hul, hvor greenen er beskyttet af vand og to bunkers. Man slutter af med to Par 4 huller – et kort på 295 meter og et langt på 388 meter som doglegger lidt til venstre og derfor kræves der både præcision og længde i fra teestedet.

Costa Ballena – Los Ficus

Los Ficus er forholdsvis kendetegnet ved sine  korte huller og er med sine 2530 meter fra gul tee den korteste af de tre sløjfer. Ficus spilles i kombination med Palmeras eller Olivos til Par 70 og egner sig fint til en højhandicap-spiller. Hvad Ficus ikke byder på i længde har den til gengæld på greens. De er generelt svære og byder på masser af niveau forskelle, så man skal nok finde udfordringer på banen.

Kontaktoplysninger

 

Costa Ballena Ocean Golf Club

Ctra. Chipiona-Pto. de Sta. María Km.5, 11520 Rota – Cádiz

Tel. +34 956 84 70 70

mail: info@ballenagolf.com

web: www.ballenagolf.com