El Rompido Golf – To skønne baner i naturskønt marskland

Rompido Golf i Huelva provinsen i det aller sydvestlige Spanien byder på to skønne baner. En Nordbane og en Sydbane som begge ligger ubeskyttet hen i marskområdet ved Piedras-floden og med udsigt til Atlanterhavet. Rompido Golf Resort beskriver selv de to golfbaner som 36 huller af natur, så noget er der om snakken.

Den ældste af banerne er Sydbanen som åbnede i 2003. De 18 huller byder på meget varieret landskab med både marskland, oliventræer og fyrretræer. Banen er forholdsvis flad og man trænger ikke en buggy for at komme godt rundt på de 18 huller. Greens er forholdsvis store og er kendt for at være nogle af de hurtigste i området.

 Nordbanen er den anden bane, som Rompido Golf kan byde på og den har længe været regnet for en af de bedste baner i området. Banen åbnede i 2006 og regnes for at være af lidt mere moderne design end Sydbanen.  Den er forholdsvis kort med sine 5.591 meter fra gul tee, men til gengæld kræver den noget mere tankevirksomhed og den kan med fordel spilles et par gange, før man helt får bugt med den. Den er fornøjelig at spille og på ingen måde unfair, så det er basis for at alle kan få en dejlig dag.  Banerekorden på Nordbanen indehaves iøvrigt af Miguel Angel Jimenez med 66 slag (Par 72)

Udover to golfbaner, så byder El Rompido Golf Resort på et skønt 5-stjernet hotel ligesom mulighed for lejligheder – det hele lige ved banen, så der er absolut ingen undskyldning for ikke at nyde sit ophold på Rompido Golf.

Kontaktoplysninger

 

El Rompido Golf

Ctra.Cartaya-El Rompido, Km7, 21450 Cartaya, Spanien

Tel. +34 959 02 42 42

mail: info@golfelrompido.es

web: www.golfelrompido.es