Spanskgolf finder du information om golf i Spanien. Vi guider dig igennem de mange fantastiske golfbaner i Spanien og hjælper dig med banebeskrivelser,  tips og links til green fee booking.

Spanien er en af de mest populære golfdestinationer i verden og når Kong Vinter har gjort de danske fairways og greens uspilbare valfarter mange danskere hvert år til de sydlige himmelstrøg for at holde swinget ved lige. Men uanset hvilken årstid du vil spille golf, så venter der et stort udbud af fantastiske golfbaner i Spanien og langt størstedelen af dem kan spilles til en fornuftig green fee. Faktisk ligger over 80 % af alle green fees op til 100€ for en runde og det er uden rabatter.

Så hvad enten det drejer sig om golf på Gran Canaria eller Mallorca , eller hvis du søger golfbaner i Alicante eller Murcia, eller du planlægger en tur til Malaga og  Costa del Sol, så finder du den bedste guide her på siden og Spanskgolf hjælper dig til at få det bedste golfferie i Spanien uanset handicap.

Tag et kig rundt på siden og se om du kan blive inspireret til en golftur til Spanien eller hvis du allerede har planlagt en rejse, så håber vi at du får fornøjelse af siden og selvfølgelig en god golfrejse til Spanien.

Med venlig hilsen

Spanskgolf