Golf Torrequebrada – Smuk og udfordrende bane ved lufthavnen

Golf Torrequebrada er en af de gamle damer på Costa del Sol. Med sin beliggenhed kun 20 minutter fra Malagas lufthavn, så er den oplagt som den første runde når du lander i Malaga eller til en hurtig runde inden flyet går hjem.

Udover at sin strategiske placering i forhold til lufthavnen – midt i mellem Fuengirola og Torremolinos – så ligger Golf Torrequebrada på den rigtige side af motorvejen ned mod vandet. Det gør banen til en lille oase af en golfbane med flot udsigt til både Middelhavet og de andalusiske bjerge.

Torrequebrada åbnede i 1976 med design af den navnkundige Pepe Gancedo, som har en del golfbaner i Spanien på CV’et. Banen kan bedst betegnes som en kuperet parkbane med masser af træer og bunkers! Alle 18 greens på Golf Torrequebrada er nøjsommeligt anlagt med bunkers, hvilket giver lidt ekstra udfordringer i indspillet.

Vandhazarder kommer specielt i spil på bag-ni, hvor specielt hul 11 og hul 16 imponerer. Derudover må man heller ikke glemme det smukke hul 7 – et kort par 4 hul som spilles med Middelhavet som et smuk bagtæppe.

Torrequebrada regnes af mange for at være en af de bedre baner på Costa del Sol og der er bestemt noget om snakken. Det er helt sikkert en golfbane man skal have i tankerne, når man planlægger sin golftur til Solkysten – og som tidligere nævnt, så er den oplagt som en sidste bane (sammen med Parador Golf Malaga) inden turen går hjem mod Danmark.

Som et lille kuriosum, så kan det nævnes, at Golf Torrequebrada i folkemunde bliver kaldt “hesten”  – kig evt. på kortet nedenfor, så vil du se hvorfor.

 

Kontaktoplysninger

 

Golf Torrequebrada

Calle Club de Golf 1, 1, 29630 Benalmádena, Málaga,

Tel. +34 952 44 27 42

mail: bookings@golftorrequebrada.com

web: www.golftorrequebrada.com