Islantilla Golf Resort – 27 huller i den smukke Huelva-Provins

Siden det amerikanske golf blad Golf Digest i 2000 vurderede Islantilla Golf Resort til at være blandt de 100 bedste golfbaner i verden, har interessen for Islantilla været stor.  Islantilla Golf åbnede i 1992 og tæller i dag 27 huller, samt de bedst tænkelige træningsfaciliteter med en stor driving range med 60 individuelle bokse og et træningsområde med 3 bunkers, 2 putting greens og et pitch og chipping område.

De tre sløjfer ligger smukt placeret med buske, fyrretræer og fra en del huller er der udsigt til Atlanterhavet, som kun gør turen rundt endnu mere inspirerende. Kvaliteten på hullerne er også i top og de forskellige sløjfer er delt op i forskellige farver med tanke på den enkelte golfspillers niveau. Det gør Islantilla ideelt til både nybegyndere som øvede. Den blå sløjfe er den sværeste og tilpasset lav-handicapperen, mens den gule sløjfe godt nok er udfordrende og kræver både længde og præcision, men ikke i samme grad som den blå. Til sidst er der den grønne sløjfe, der med sine 2.648 meter samtidigt er den korteste og passer rigtigt fint til høj-handicapperen.

Alt i alt er Islantilla Golf et rigtigt fint sted og især hvis fokus både er rettet mod at få trænet og spillet en masse golf. Det er helt sikkert også derfor at flere danske golfrejsebureauer arrangerer rejser til Islantilla.

Kontaktoplysninger

 

Islantilla Golf Resort

Paseo de Pte., 21430 Isla Cristina, Huelva, Spanien

Tel. +34 959 20 45 00

mail: reservas@islantillagolfresort.com

web: http://da.islantillagolfresort.com