La Reserva Golf – Kronprinsen i Sotogrande-området

La Reserva Golf åbnede i 2003 og har allerede oparbejdet et ry som en af de bedste golfbaner i Spanien. Som nærmeste nabo til Valderrama tiltrækker golfspilleren som vil have den ultimative golfoplevelse og det venter der i den grad på La Reserva. Allerede når man  nærmer sig det imponerende hvide finca, som fungerer som klubhus og spejder ud over første hul, ved man at der venter noget helt specielt.

Selve banen er placeret i et diskret område væk fra trafik og med fem forskellige tee-steder er der golf til alle niveauer. Spiller man banen fra backtee, så venter der hele 6.721, mens banen fra gul tee spilles 6.048 meter. Designeren bag La Rerserva Golf er amerikaneren Cabell B Robinson, som har stået bag flere af banerne på Costa del Sol og han har givet banen et moderne banedesign. Der er lagt vægt på brede fairways brede i det kuperede landskab. Masser af bunkers – især omkring greens og helt sikkert nogle af områdets hurtigste greens, som godt kan ryste et par 3 putts ud af ærmet.

La Reserva Golf er en topklasse bane og er man villig til at ofre de omkring 270€ en runde koster (inkl. buggy), så går man også derfra med en oplevelse for livet. Banen er sammen med naboen Valderrama de mest attraktive muligheder og noget af det ypperste Sotogrande-området kan byde på, når det gælder golfoplevelser. Men man må ikke glemme de andre baner som Almenara,  La Cañada og Real Club de Golf de Sotogrande, som er glimrende golfoplevelser til en lidt billigere penge.

 

Kontaktoplysninger

 

La Reserva Golf

Avenida La Reserva, s/n, 11310 Sotogrande, Cádiz, Spanien

Tel. +34 956 78 52 52

mail: lareservagolf@sotogrande.com

web: www.sotogrande.com