Hul 1 | Meloneras Golf

Hul 1 | Meloneras Golf

Meloneras Golf i udkanten af Maspalomas er en af de bedre golfbaner på Gran Canaria. De 18 huller til par 71 spilles forholdsvis kort med 5.347 meter fra gul tee og 4.491 meter fra rød, til gengæld har banearkitekten Ron Kirby formået at skabe en perfekt balance mellem sværhedsgrad og fordeling af hullerne. Hvert af hullerne kan spilles fra fire forskellige teesteder og derfor kan både høj- og lavhandicapperen få en fornøjelig runde på Meloneras. En ting er i hvert fald helt sikkert. Banen placering helt ude ved kysten, og med flere af hullerne helt ud til havet, er Meloneras Golf noget helt specielt og en bane som både stand- og kvalitetsmæssigt intet lader tilbage at ønske.

De første ni huller er lige til at gå til og byder på et relativt åbent og kuperet terræn. Det kuperede terræn betyder at flere af hullerne byder på højdeforskelle og især ved indspil til green, så det kan være klogt at gå et nummer op i jern-valg. Hullerne er fordelt med to par 5, fire par 4 og tre par 3, hvor det ene af dem (hul 5) kun spillet til 97 meter fra gule klodser. Det klart svageste hul på Meloneras. Til gengæld er både hul 8 og 9 et par rigtigt flotte huller og især sidst nævnte er desuden en god mulighed for at få et par point på kortet.

Hul 6 | Meloneras Golf

Hul 6 | Meloneras Golf

På bag-ni kommer tager man hul på hullerne ude ved kysten og de er både visuelt smukke og noget mere udfordrende. Hul 10 spilles forbi klubhuset og ikke mindst parkeringspladsen, så slicet skal pakkes godt væk. Hul 11 er også et kort par 4 hul som spilles dogleg venstre. Her er god plads til drivet og igen en god mulighed for at få sat point på kortet.

Hul 12 | Meloneras Golf

Hul 12 | Meloneras Golf

Hul 12 er nok Meloneras Golf mest kendte hul. Det 153 meter lange par 3 hul spilles ud mod kysten med det azurblå Atlanterhav som baggrundstæppe. De næste tre huller spilles langs kysten og inviterer til en fantastisk havudsigt (husk at vinden sagtens drille) Hul 16 er et kort par 4, hvor drivet skal sendes over en dyb dal og med OoB i venstre, så drivet skal sættet i fairway. Hul 17 er også et kort par 4, mens hul 18 (par 5) er et fint afslutningshul, som spilles svagt op ad bakke men med god plads.

Hul 17 | Meloneras Golf

Hul 17 | Meloneras Golf

Alt i alt er Meloneras Golf en rigtig god golfbane og en bane som helt sikkert vil efterlade sig et godt indtryk. Banen kan spilles med trolley, men da buggy har indbygget GPS og kan absolut anbefales. At standarten er i top er der ingen tvivl om. Teesteder, fairways, greens og bunkers er alle i topstandart og servicen både i shoppen og den lille intime bar er også i topklasse. Banen kan spilles med trolley, men da buggy har indbygget GPS og kan absolut anbefales.

Spanskgolf spillede Meloneras Golf i November 2013.

* Green Fee 18 Huller € 115 (højsæson: frem til 30.04 2014)
* Green Fee 18 Huller € 80-92(Sunrise / Twilight)
* buggy € 20 (per person)
* Trolley € 7
* Leje af golfsæt € 30
* Token € 2
		
* Pro Shop
* Buggy
* Leje af køller
* Bar
* Restaurant
* Pro Shop
* Online booking
Lopesan Meloneras Golf
GC500 s/n, Meloneras, Gran Canaria, Spanien
E-mail: melonerasgolf@lopesan.com
Telefon: + 34 928 145 309
www.lopesan.com