Santa Ponsa Golf – Tidligere Europatour bane tæt ved Palma

Santa Ponsa Golf består af 3 baner (den ene af dem 9-huller) i området vest for Palma. Det er dog kun Santa Ponsa Golf I som er åben for gæster, mens de to andre kun kan spilles af klubbens medlemmer. Men frygt ikke. Santa Ponsa Golf I er en ganske fin udfordring og en god golfoplevelse.

Det åbne parkbane layout gør at man sjældent kommer i alt for store problemer, men til gengæld er der både en del vandhazarder, bunkers og ikke mindst længde som kan volde problemer.  De 18 huller på Santa Ponsa spilles til 6.219 meter fra gul tee og ca. 1.000 meter kortere fra rød tee, men banen er ikke voldsomt kuperet og kan fint spilles uden buggy.

Santa Ponsa blev i slutfirserne og op igennem halvfemserne brugt flittigt som bane på Europatouren og med prominente vindere som Ballesteros og Jimenez som vindere. Billederne nedenfor er fra et besøg vi gjorde på banen i Oktober. Her stod banen i fin stand og vi spillede en fin runde golf på Mallorca.

Et lille tip hvis man ønsker at spille Santa Ponsa, så kan den med fordel kombineres med en runde på den nærliggende Golf de Andratx, som er en noget mere kuperet bane.

Kontaktoplysninger

 

Santa Ponsa Golf

Carrer Berenguer de Palou, 2, 07180 Santa Ponça,

Tel. +34 971 690 211

mail: golf1@golf-santaponsa.com

web: www.golf-santaponsa.com/en/